Na Savici nastavljeno 1. kolo nogometa

U utorak i četvrtak, 21. i 23. ožujka, na Savici je nastavljeno 1. kolo natjecanja u nogometu.

Utorak nam je donio susrete skupine C.

U prvoj utakmici snage su odmjerili Fakultet elektrotehnike i računarstva i Grafički fakultet. Prva trećina utakmice protekla je bez golova, a zatim su se momci s FER-a raspucali te do kraja ostvarili pobjedu od čak 7:0 te zasjeli na prvo mjesto skupine.

U drugoj utakmici dana sastali su se Fakultet strojarstva i brodogradnje i Građevinski fakultet. Utakmica je obilježena „tvrdom“ igrom u kojoj su igrači s Građevinskog fakulteta ipak pokazali malo više te su osigurali prva 3 boda na natjecanju pobjedom od 0:1. 

U četvrtak su na koncu odigrane i utakmice skupine D. Branitelji naslova, Kineziološki fakultet, susreli su se s Geodetskim fakultetom. U prvom poluvremenu vidjeli smo odličan nogomet uz pregršt šansi s obje strane te vodstvo KIF-a 1:0 na samom kraju prvog dijela. U drugom poluvremenu se igra GEOF-a „raspada“ te KIF odnosi pobjedu od čak 5:0.

U posljednjoj utakmici 1. kola sastali su se Fakultet prometnih znanosti i Stomatološki fakultet. Ponovno smo vidjeli odmjeravanje snaga uz minimalan rizik te je rezultat 0:0 na poluvremenu bio logičan. U drugom dijelu FPZ dolazi do pogotka vrijednog 3 boda te velike nade za ulazak u daljnju fazu natjecanja. Dodajmo još kako je lijepo vrijeme privuklo brojne gledatelje na stadion na Savici.

Nastavljamo s natjecanjem u utorak, 28. ožujka, kada su na rasporedu utakmice 2. kola skupine B. Filozofski fakultet sastat će se sa Zdravstvenim veleučilištem, a Prirodoslovno-matematički fakultet s Fakultetom hrvatskih studija. Utakmice se igraju u novim terminima od 16:00, odnosno 17:15.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 1. kola nogometa.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave