Odigrani polufinalni susreti rukometne lige

U subotu, 25. ožujka, u sportskoj dvorani Martinovka odigrani su polufinalni susreti rukometne lige.

 

POLUFINALE - STUDENTICE

Prvu utakmicu polufinalnih susreta otvorile su studentice Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i Pravnog fakulteta

Od samoga početka studentice PF-a preuzele su glavnu ulogu i vodile utakmicu prema laganoj pobjedi međutim pred sam kraj utakmice studentice ERF-a uz brojne navijače ubacuju u petu brzinu te u zadnjoj minuti dolaze do izjednačenja te i pobjedonosnog gola vrijednog prolaska u finale za konačnih 17:16.

U drugom susretu dana susrele su se studentice Fakulteta kemijskog inžinjerstva i tehnologije i studentice Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta. Studentice FKIT-a već na kraju prvog poluvremena imale su vodstvo od 6 razlike te do kraja mirno privele utakmicu za konačnih FKIT 19 PBF 11.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s polufinala rukometne lige za studentice.

 

POLUFINALE - STUDENTI

U konkurenciji studenata polufinalne susrete otvorile su ekipe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Građevinskog fakulteta.

Studenti TVZ-a dominirali su terenom i tako se na poluvrijeme otišlo rezultatom 16:7. Jednako odgovorno i pametno odigrali su studenti TVZ-a i drugo poluvrijeme tako studenti GF-a nisu imali šanse za preokretom te je utakmica završila rezultatom 29:19  i zasluženi prolaskom TVZ-ovaca u borbu za zlato, a GF-ovcima preostaje borba za 3.mjesto.

Posljednji susret dana pripao je studentima Ekonomskog fakulteta i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Utakmica je bila vrlo dinamična, međutim spretniji i spremniji pokazali su se studenti EFZG-a i pobijedili rezultatom 39:26  te tako izborili borbu za medalju zlatnog sjaja dok studentima PMF-a ostaje borba za broncu.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s polufinala rukometne lige za studente.

U poretku strijelkinja nema promjene te Elena Beljak sa Građevinskog fakulteta drži prvo mjesto sa 38 postignutih pogodaka. Gotovo ista situacija kod studenata gdje prvo mjesto i dalje drži Luka Baršić sa istoimenog fakulteta kao Elena te sada ima 42 postignuta pogotka.

Također moramo napomenuti da je bio velik odaziv gledatelja u Martinovci te vrlo dobro i korektno navijanje.

Finale lige je na rasporedu u subotu, 1. travnja.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

🎥 Pogledajte snimke utakmica s polufinala lige.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave