Poznati finalisti futsal lige

U subotu, 25. ožujka, u sportskoj dvorani Martinovka odigrani su polufinalni susreti futsal lige u konkurenciji studentica i studenata.

 

POLUFINALE FUTSAL LIGE - STUDENTICE

U prvom susretu dana susrele su se ekipe Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.

U uzbudljivom prvom susretu dana, slavile su studentice PMF-a rezultatom 3:1. Nakon prvog poluvremena, mreže su mirovale, a sva četiri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu. PMF je stigao do vodstva u 18. minuti susreta, a FKIT je do poravnanja rezultata stigao u 24. minuti susreta. Novo vodstvo PMF-a stiglo je u 28. minuti susreta preko Marije Žagar, koja je prethodno bila asistent za prvi pogodak, a asistenciju je upisala i u 29. minuti susreta za konačnih 3:1.

S identičnim rezultatom slavile su i studentice Ekonomskog fakulteta protiv Kineziološkog fakulteta. Utakmica je vrhunski krenula za EFZG koji je poveo odmah u 1. minuti susreta. Već u drugoj minuti novi šok za KIF. Iva Bačić neoprezno rukom van šesterca sprečava zgoditak i dobiva crveni karton. Povećanje vodstva stiglo je u 21. minuti, a do kraja susteta studentice KIF- a pokušavale su s golman igračicom. Mara Stančić smanjila je rezultat na 2:1 u 28. minuti susreta, međutim to je sve što su uspjele. Točku na i te konačan rezultat postigla je Ana Bartolović u 29. minuti susreta.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s polufinala futsal lige za studentice.

 

POLUFINALE FUTSAL LIGE - STUDENTI

U konkrenciji studenata, susreli su se Fakultet strojarstva i brodogradnje i Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Već u prvoj minuti utakmice poveo je FER preko Antuna Blažića. Uslijedili su brojni pokušaji FSB-a, ali mreže su mirovale cijelo prvo poluvrijeme. Početkom drugog poluvremena, odmah je krenulo vatreno. U svega tri minute, FSB je izjednačio preko Berišića u 21. minuti, zatim je FER ponovno poveo u 22. minuti preko Sinkovića, da bi u 23. minuti Uremović zabio za 2:2. Mreže su mirovale do kraja te je susret odlučen na šesterce. Fusić je jedini bio neprecizan te je FER slavio konačnim rezultatom 7:6.

U drugom polufinalnom susretu, Veleučilište Edward Bernays je dominiralo kroz cijelu utakmicu protiv Fakulteta prometnih znanosti. Konačan rezultat je bio 5:2, a Filip Novak je svakako bio najbolji pojedinac s četiri postignuta pogotka. FPZ će u borbu za broncu bez Čičića i Pehara koji su dobili crveni karton. Bernays je ponovno potvrdio svoju kvalitetu te po najavama cilja na obranu naslova.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s polufinala futsal lige za studente.

Završnica lige na rasporedu je u subotu, 1. travnja.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

🎥 Pogledajte snimke utakmica s polufinalnih susreta futsal lige.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave