Odigrano 5. kolo natjecanja u vaterpolu

U utorak, 28. ožujka, na bazenu Utrina odigrano je 5. kolo natjecanja u vaterpolu.

Prva utakmica petog kola donijela je dvoboj Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Studenti FER-a bolje su otvorili utakmicu i prvu dionicu pobijedili rezultatom 2:3. Ključni trenuci utakmice dogodili su se u drugoj i četvrtoj četvrtini koju studenti TVZ-a pobjeđuju sa 2:0, odnosno 4:2 čime okreću utakmicu i odnose pobjedu 9:6. Kao i obično, najbolji igrač utakmice u pobjedama TVZ-a bio je Martin Lipej sa sedam od ukupno devet golova momčadi.

U drugoj utakmici aktualni prvaci Ekonomski fakultet trebao je igrati protiv Građevinskog fakulteta, ali se studenti EFZG-a nisu skupili u dovoljnom broju pa je utakmica završila predajom, odnosno pobjedom Građevinskog fakulteta 0:5.

Treća utakmica pružila je napetu utakmicu između Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Medicinskog fakulteta u kojoj su studenti Fakulteta kemijskog inženjerstva pokazali najviše u dosadašnjem dijelu prvenstva. Vodili su kroz cijelu utakmicu, ali im je u posljednoj četvrtini ponestalo snage i studenti MEF-a su uspješno okrenuli utakmicu u svoju korist. Zadnja četvrtina završila je rezultatom 1:3. Najbolji pojedinac u pobjedničkoj momčadi bio je Roko Eleršek sa četiri postignuta gola.

Nastavljamo s natjecanjem u četvrtak, 30. ožujka, kada je na rasporedu 6. kolo.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave