Odbojkaši i odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu osigurali svoje mjesto na UniSportHR Finalsima

U ponedjeljak i utorak, 27. i 28. ožujka u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Zagrebu odigrana je poluzavršnica u odbojci u konkurenciji studenata i studentica za regiju Sjever/Istok.

 

STUDENTI

U konkurenciji  studenata, od  zagrebačkih ekipa, nastupilo je samo Sveučilište u Zagrebu, koje je suvereno svladalo Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Sveučilište Jurja Dobrile u Puli s po 2:0 u oba susreta.

 

STUDENTICE

U  konkurenciji studentica, nastupilo je čak 3 zagrebačke ekipe.

Uz Sveučilište u Zagrebu, koje je osiguralo nastup na završnici, nastupile su još studentice Veleučilišta Edward Bernays i Zdravstvenog veleučilišta Zagreb. Ždrijeb je bio iznimno težak za skupinu Sjever/Istok te je spojio čak tri prošlogodišnja visoka učilišta s UniSport HR Finalsa te je to odmah na startu značilo da će Finalsi sigurno biti u drugačijem sastavu.

S obzirom da je UniSport ZG odbojkaška sezona završila te da je klupska sezona pri kraju, studenticama Sveučilišta u Zagrebu preostaju pripreme za završnicu UniSport HR natjecanja u Poreču, ali i za Europsko sveučilišno prvenstvo u odbojci, koje se ove godine održava u Portugalu.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s poluzavršnice UniSportHR odbojke.

📄 Pogledajte rezultate, statistike i tijek svih utakmica. 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave