Započelo 2. kolo natjecanja u nogometu

U utorak i četvrtak, 28. i 30. ožujka, na Savici je započelo 2. kolo natjecanja u nogometu.

Ovo kolo je u utorak otvoreno susretima skupine B. U prvoj utakmici dana Filozofski fakultet je nadigrao Zdravstveno veleučilište Zagreb pobjedom od 4:0. Susret je otvoren pogotkom već u prvim minutama nakon čega su mreže mirovale do kraja prvog dijela. U drugom poluvremenu vidjeli smo još 3 pogotka čime se FFZG plasirao u daljnju fazu natjecanja s obzirom da su trenutno prvi u skupini.

U drugom susretu vidjeli smo prvi neriješen rezultat ovogodišnjeg natjecanja. Prirodoslovno-matematički fakultet i Fakultet hrvatskih studija odigrali su vrlo zanimljivu i napetu utakmicu. Konačni rezultat 1:1 popraćen je brojnim žutim kartonima što govori o važnosti utakmice. Obje ekipe sada imaju po 1 bod te traže pobjede u posljednjem kolu za plasman u playoff.

U četvrtak su odigrane utakmice skupine A. Po vrlo vjetrovitom vremenu, sjajnu su utakmicu odigrali Ekonomski fakultet i Veleučilište Bernays. Iako je EFZG do 36. minute vodio 3:0, Bernays do 41. minute smanjuje na 3:2 te smo do kraja utakmice gledali pravi triler koji ipak nije donio još golova. Obje ekipe sada imaju po 3 boda iz 2 susreta.

U drugoj utakmici između Tehničkog veleučilišta i Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije mreže su mirovale sve do 46. minute. Od tada do kraja TVZ zabija ukupno 3 pogotka te se pobjedom 3:0 odvojio na vrhu ljestvice sa 6 bodova dok je FŠDT posljednji s dva poraza.

Nastavljamo s natjecanjem u utorak, 4. travnja, kada je na rasporedu 2. kolo u skupini D. Sastaju se Geodetski fakultet protiv Stomatološkog fakulteta te Kineziološki fakultet protiv Fakulteta prometnih znanosti.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave