Poliklinika Ribnjak po treći put prvak Alumni Futsal lige

U  nedjelju, 2. travnja, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrana je završnica Alumni futsal lige (proljeće).

U prvoj polufinalnoj utakmici susrele su se momčadi Dental studio Perić i Koios. Dental studio Perić je u ovu utakmicu ušao kao favorit i u početnim minutama je tu ulogu i opravdao. Nakon 9 minuta utakmice, uz dva pogotka Šundova, vodstvo od 2:0 usmjerilo je Koios u borbu za broncu.

Međutim, momci u crnom se nisu s time složili i napravili su potpuni preokret. Prvo je Čilić poentirao za 2:1 u 13. minuti, da bi se tim rezultatom otišlo na odmor. Šundov odmah početkom drugog poluvremena kompletira hat-trick te usmjerava utakmicu u željenom smjeru. Mreže su zatim mirovale sve dok se Koios nije odlučio za igru s golman igračem, i to se odmah vratilo preokretom. U tri minute s tri pogotka rade preokret, a Čilić svojim hat-trickom u 39. minuti stavlja točku na i te postavlja konačan rezultat 3:5.

U drugom polufinalnom susretu nije bilo toliko neizvjesnosti. Poliklinika Ribnjak suvereno je svladala Futsal FPZG rezultatom 4:0. Tandem Durlen - Crnčević međusobno su upisali po asistenciju i pogodak, a cijelom ekipom vrhunski je koordinirao Pajalić.

U susretu za treće mjesto, mreže su mirovale cijelo prvo poluvrijeme uz čvrstu obranu na obje strane. Veću želju za pobjedom ipak su pokazali momci iz Dental studio Perića, koji su bili dominantniji u drugom poluvremenu i s tri pogotka došli do bronce i trećeg mjesta.

U finalu smo pratili fantastičnu utakmicu uz pet postognutih pogodaka. Koios je preko Pokrajčića došao u vodstvo u 9. minuti, koje je potrajalo svega dvije minute. Pajalić na asistenciju Durlena izjednačuje te se s rezultatom 1:1 otišlo na poluvrijeme. Osjetio se izostanak Čilića na terenu te je Poliklinika Ribnjak kapitalizirala svoju dominaciju i povela te povećala odmah vodstvo u 35. i 36. minuti susreta pogotcima Žuvele i Durlena. Počasni pogodak za Koios postigao je Pavišić u 38. minuti utakmice, ali više od toga nisu mogli. Poliklinika Ribnjak proslavila je svoj treći naslov prvaka.

Najboljim igračem lige proglašen je Martin Šundov (Dental studio Perić), koji je ujedno i najbolji strijelac lige. Najboljim golmanom lige proglašen je Ante Karadža (Dental studio Perić), dok je najbolji igrač završnice Tvrtko Ivan Pajalić (Poliklinika Ribnjak).

Najbolju petorku lige čine Ante Karadža (Dental studio Perić), Tvrtko Ivan Pajalić (Poliklinika Ribnjak), Lovro Čilić (Koios), Vigor Klaić (FPZG Futsal) i Martin Šundov (Dental studio Perić).

Sve rezultate i statistike možete pronaći na društvenim mrežama Alumni Futsal Lige i UniSport Digital aplikaciji.

🎥 Pogledajte snimke utakmica sa završnice Alumni Futsal lige (proljeće).

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju sa završnice.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave