Započela Malonogometna liga djelatnika

U subotu, 15. travnja, započela je UniSport ZG malonogometna liga djelatnika, koja je okupila djelatnike akademske zajednice u 8 ekipa.

U prvoj utakmici UniSport ZG malonogomente lige djelatnika sastale su se ekipe Studentskog centra i Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije. Ekipa Studentskog centra odnijela je pobjedu u ovom susretu rezultatom 2:0 pogotcima Marija Jurina nakon solo prodora u 3 minuti susreta i Marija Tolića nakon izvrsne asistencije Mladena Bajića. Ekipa FŠDT-a se dobro držala i odoljevala udarcima SC-a te čak u prvom poluvremenu imala par izglednih prilika, ali u drugom poluvremenu nakon crvenog kartona Vladimira Jandrekovića nisu imali velike šanse okrenuti utakmicu. Golman FŠDT-a Željko Tušek spašava izvrsnim obranama svoju ekipu te rezultat ostaje isti kako je i završilo prvo poluvrijeme.

Fakultet prometnih znanosti slavio je u drugom susretu dana bez borbe protiv Fakulteta strojarstva i brodogradnje. U trećem susretu dana, na terenu se pojavio branitelj naslova, Građevinski fakultet. Furiozno su krenuli u pohod obrane naslova te slavili protiv kombinacije Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i Sveučilišnog računskog centra. Već u prvoj minuti susreta Luka Lulić dovodi Građevinski fakultet u vodstvo. Do poluvremena, mrežu su tresli još dva puta, a oba puta strijelac je bio Tin Kulaić, prvo u 9. minuti, zatim u 16. minuti susreta. Tri pogotka imali smo prilike vidjeti i u drugom poluvremenu. Ivan Duvnjak u 28. minuti susreta povećava rezultat na 4:0, a Luka Pušić u 33. minuti zaokružuje rezultat na 5:0. Počasni pogodak za FBF-SRCE kombinaciju postiže Zvonimir Beljo u posljednjoj minuti susreta.

U posljednjoj utakmici dana susrele se se ekipe Filozofskog fakulteta i kombinacija Sveučilišta u Zagrebu i Ministarstva znanosti i obrazovanja. FFZG bolje otvara susret te u 8. minuti susreta u dva brza napada posižu dva pogotka. Strijelci su Goran Sunajko i Tomislav Ivanjko. Nakon početkog šoka, UNIZG-MZO kombinacija se primiruje i kreće u protunapad. Ofenziva se isplatila već u 9. minuti, kada Vincetić lijepo postiže pogodak i smanjuje rezultat na 2:1 s kojim se odlaza na poluvrijeme. Drugo poluvrijeme ponovno bolje otvara FFZG te u 22. minuti susreta povećava vodstvo na 3:1 preko Tomislava Ivanjka. Mate Vukšić u 24. minuti susreta smanjuje rezultat na 3:2. Pritisak su nastavili i dalje, koji se konačno isplatio nakon greške vratara FFZG-a. Predugo zadržavanje lopte u rukama donijelo je priliku za neizravni udarac u 30. minuti susreta, koji Nikola Vincetić pretvara u pogodak za 3:3. Pokazao se to kao ključan trenutak utakmice jer je to bio i konačan rezultat.

Natjecanje se nastavlja u subotu, 22. travnja, sa susretima drugog kola lige.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 1. kola Malonogometne lige djelatnika.

 

REZULTATI

STUDENTSKI CENTAR - FAKULTET ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE 2:0

3’ 1:0 Mario Jurin (SC)
13’ 2:0 Marijo Tolić (Mladen Bajić) (SC)
30’ žuti karton Vladimir Jandreković (FŠDT)
30’ crveni karton Vladimir jandreković (FŠDT)

MVP Željko Tušek (FŠDT)

 

FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI-FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE 3:0

 

GRAĐEVINSKI FAKULTET - FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKI FAKULTET+SRCE 5:1

1’ 1:0 Luka Lulić (GRAD)
9’ 2:0 Tin Kulić (GRAD)
16’ 3:0 Tin Kulić (Luka Pušić) (GRAD)
24’ žuti karton Luka Lulić (GRAD)
28’ 4:0 Ivan Duvnjak (Vlaho Žuvelek) (GRAD)
33’ 5:0 Luka Pušić (Damjan Bujak) (GRAD)
40’ 5:1 Zvonimir Beljo (FBF+SRCE)

MVP Luka Pušić (GRAD)

 

FILOZOFSKI FAKULTET - SVEUČILIŠTE U ZAGREBU+MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA 3:3

8’ 1:0 Goran Sunajko (Tomislav Ivanjko) (FFZG)
8’ 2:0 Tomislav Ivanjko (FFZG)
9’ 2:1 Nikola Vincetić (Kruno Mihelj) (UNIZG+MZO)
22’ 3:1 Tomislav Ivanjko (Goran Sunajko) (FFZG)
24’ 3:2 Mate Vukšić (Hrvoje Mandić) (UNIZG+MZO)
30’ 3:3 Nikola Vincetić (Branko Ptiček) (UNIZG+MZO)

MVP Tomislav Ivanjko (FFZG)

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave