Sveučilište u Zagrebu ukupni pobjednik UniSportHR karate i taekwondo natjecanja

U subotu, 15. travnja, održana su UniSportHR prvenstva u karateu i taekwondou. UniSport HR karate natjecanje održalo se u sportskoj dvorani srednje škole Jastrebarsko, dok se UniSport HR taekwondo natjecanje održalo u Domu Sportova, dvorani IV.

Sveučilište u Zagrebu ukupan je pobjednik i karate i taekwondo natjecanja. Drugo mjesto na natjecanju u karateu zauzelo je Zdravstveno veleučilište Zagreb čime je potvrđena dominacija zagrebačkih studenata u borilačkim sportovima.

 

UniSportHR Karate

Na karate natjecanju imali smo prilike vidjeti natjecatelje u katama i kumite borbama. U konkurenciji studentica, u katama prvo mjesto osvojila je Ivana Raguž, drugo mjesto Nika Jelen, a treće mjesto Lucija Lucić. U kumite borbama, u kategoriji -50 kg prvo mjesto osvojila je Jelena Pehar. U kategorji -55 kg prvo mjesto osvojila je Tihana Šulek, drugo mjesto Ema Štivić, a treće mjesto Sara Novak. U kategoriji -61 kg drugo mjesto osvojila je Katarina Lehman Pavasović, a treće mjesto Iris Kovač. U kategoriji -68 kg prvo mjesto osvojila je Sadea Bećirović, dok je srebro stiglo na Zdravstveno veleučilište. Drugo mjesto osvojila je Paula Šogorić. U kategoriji +68 kg prvo mjesto osvojila je Karla Stražičić, drugo mjesto Ivana Boromisa, dok su treće mjesto osvojile Ana Sinković i Marija Mozara.

U konkurenciji studenata, u katama prvo mjesto osvojio je Matija Relić, drugo mjesto osvojio je Dorian Fafanđel, a treće mjesto osvojio je Matej Bradić. Bronca je stigla i na Tehničko veleučilište, a osvojio ju je Lovro Cicvara. U kategoriji -67 kg prvo mjesto osvojio je Luka Tomljanović, drugo mjesto Matej Budiščak, a treće mjesto za TVZ osigurao je Luka Stošić. U kategoriji -75 kg prvo mjesto osvojio je Dino Šimunec za Sveučilište Libertas, dok su drugo i treće mjesto osvojili Borna Stanić i Leo Marković za Zdravstveno veleučilište. U kategoriji -84 kg treće mjesto osvojio je Fran Vukomanović, a drugo mjesto za TVZ osvojio je Ivan Terihaj. U kategoriji +84 kg prvo mjesto osvojio je Ivan Pehar, a treće mjesto Anton Baždarić. Drugo mjesto za ZVU osvojio je Dario Gluhinić.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s UniSportHR karate natjecanja.

 

UniSportHR Taekwondo

Na taekwondo natjecanju imali smo prilike vidjeti natjecatelje u borbama i formama.

U konkurenciji studentica, prvo mjesto u kategoriji -53 kg osvojila je Lucija Morić. U kategoriji -57 kg prvo mjesto osvojila je Lara Maras, dok je drugo mjesto osvojila Iva Horvatić. U kategoriji -62 kg prvo mjesto osvojila je Ela Jelić, drugo mjesto Mia Modrić, dok su broncu osvojile Fani Gelo i Leda Đimoti. U kategoriji -67 kg drugo mjesto osvojila je Vita Karačić, dok je treće mjesto osvojila Lucija Hrebac.

U konkurenciji studenata, prvo mjesto u kategoriji -54 kg osvojio je Luka Turkalj. U kategoriji -68 kg prvo mjesto osvojio je Kevin Češljar, a drugo mjesto Fran Radek. U kategoriji -74 kg prvo mjesto osvojio je Matija Črep, drugo mjesto Dominik Greifenstein, a treće mjesto Toni Dujić. U kategoriji -80 kg prvo mjesto osvojio je Matej Nikolić, drugo mjesto Luka Horvat, a treće mjesto Matej Babić. U kategoriji -87 kg drugo mjesto osvojio je Sebastian Medjaković. U kategoriji +87 kg prvo mjesto osvojio je Franjo Gucić, a drugo mjesto Mislav Puklek.

U formama, u kategoriji SB1, prvo mjesto osvojila je Nika Divjak, dok je drugo mjesto osvojila Laura Grbin. U kategoriji SB2 prvo mjesto osvojila je Lucija Jazić, drugo mjesto osvojila je Tena Smiljanić, a treće mjesto osvojila je Lea Matešić. Jedna medalja svoj je put pronašla i na Zdravstveno veleučilište, a broncu im je donijela Matea Matešić. U kategoriji SA2 prvo mjesto osvojio je Borna Pečko, drugo mjesto osvojio je Vito Anić, dok su treće mjesto osvojili Karlo Vipel i Luka Gavran. U kategoriji KA prvo mjesto osvojio je Borna Pečko. U kategoriji KB prvo mjesto osvojila je Tena Smiljanić, dok je drugo mjesto osvojila Nika Divjak.

Dominacija naših sportaša odlična je uvertira za nadolazeće Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima koje će se u srpnju održati u Zagrebu.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s UniSportHR taekwondo natjecanja.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave