Rukometašice Sveučilišta u Zagrebu osigurale mjesto na UniSportHR Finalsima

U ponedjeljak i utorak, 17. i 18. travnja, u Sportskoj dvorani Martinovka odigrana je poluzavršnica rukometa za studentice.

Na poluzavršnici je igralo sedam visokoškolskih ustanova podijeljenih u dvije skupine - skupinu A: studentice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Sveučilišta Sjever, Međimurskog veleučilišta u Čakovcu te Sveučilišta u Zadru, dok su u skupini B bile studentice Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Splitu.

Budući da se studentice Sveučilišta u Splitu nisu pojavile na poluzavršnici, studentice Sveučilišta u Zagrebu su odigrale samo jednu utakmicu, protiv Sveučilišta u Rijeci. Samouvjereno i bez većih poteškoća, studentice Sveučilišta u Zagrebu su pobjedile Rijeku rezultatom 29:17 te tako osigurale svoje mjesto na ovogodišnjim UniSportHR Finalsima u Poreču.

Podsjetimo, prošle godine su se na UniSportHR Finalsima kao najbolje u državi pokazale rukometašice Sveučilišta u Zagrebu, a kasnije i viceprvakinje Europe na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na UniSportHR društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s poluzavršnice UniSportHR rukometa za studentice.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave