Poznati finalisti nogometnog natjecanja

U četvrtak, 25. svibnja, na Savici je odigrano polufinale natjecanja u nogometu.

Prvi polufinalni susret je bio, kao i prošle godine, između Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Očekivano napeta utakmica od samog početka uz čvrstu igru s obje strane. Iz prve velike prilike u 8. minuti FER dolazi u vodstvo preko svog najboljeg strijelca Macana. Nastavak utakmice nije donio preokret te je tako ekipa FER-a postala prvi finalist ovogodišnjeg natjecanja.

Luka Balić, student Fakulteta elektrotehnike i računarstva, rekao je:

“Očekivano je bila tvrda utakmica protiv starih poznanika, ekipe TVZ-a, međutim rezultat isti kao i prošle godine u polufinalu. A u finalu, iako još uvijek ne znamo tko će nam biti protivnik, nadamo se KIF-u da im možemo vratiti za prošlu godinu.”

U drugom polufinalnom susretu sastali su se Filozofski fakultet i Kineziološki fakultet. Branitelji naslova, KIF, od samog početka su se postavili u ulogu favorita. Obrana FFZG-a je prvi puta popustila u 10. minuti kada KIF dolazi u vodstvo. Nakon vidjeli smo jednosmjernu utakmicu, iako uz nekoliko lijepih prilika FFZG-a, te konačan rezultat 0:4 u korist KIF-a. Ovakav ishod znači da ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala.

Izjavio je Jan Bajan s Kineziološkog fakulteta:

“Iako nam danas vremenski uvjeti nisu olakšali situaciju, susreli smo se s dobrom ekipom Filozofskog fakulteta. Nisu loši, ali mislim da smo mi svakako bolja i kvalitetnija momčad, što pokazujemo iz utakmice u utakmicu. Sve smo bolji i bolji i mislim da ćemo u finalu zlato ponovno rutinski osvojiti.”

📸 Pogledaj fotogaleriju s polufinala nogometa.

U četvrtak, 1. lipnja, je na rasporedu završnica, kada se u utakmici za treće mjesto sastaju TVZ i FFZG te u finalu FER i KIF.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave