I u stolnom tenisu dva zlata za Sveučilište u Zagrebu

Stolni tenis još je jedan od mnogobrojnih sportova u kojemu je Sveučilište u Zagrebu osvojilo duplo zlato! Naši stolnotenisači i stolnotenisačice bez ikakvih poteškoća su osvojili prvo mjesto te potvrdili svoju višegodišnju dominaciju.

Studentice

Stolnotenisačice Sveučilišta u Zagrebu su pobjedile sve na svom putu, pa tako i Sveučilište u Osijeku te zasluženo slavile sa zlatnim medaljama.

Predvođene Ivanom Tubikanec, studentice koje su nastupile za stolnotenisačku reprezentaciju Sveučilišta u Zagrebu su Marta Vukelić, Karla Franović i Lidija Vranješ.

Karla Franović:

Jako smo sretni zato što smo obranili dvostruku titulu i u muškoj i ženskoj konkurenciji. U ekipi je odlična atmosfera i izvrsno funkcioniramo. Igrali smo 4 meča, protiv Zadra, Osijeka, Rijeke i Vukovara. Sve mečeve smo pobijedili 3:0 i bez imalo problema, a meni je osobno najteži bio meč protiv Rijeke.

 

Studenti

Naši stolnotenisači su pomeli konkurenciju i finalu se susreli sa Sveučilištem u Rijeci, pojedili i okitili se zlatnim medaljama.

A u muškoj konkurenciji, za Sveučilište u Zagrebu, nastupili su: Lovro Zovko, Aleks Krstevski i Petar Znika.

Čestitke svima, a našim stolnotenisačima i stolnotenisačicama želimo da i u budućnosti budu ovako dominantni na finalsima!

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s natjecanja u stolnom tenisu na UniSportHR Finalsima.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave