Srebrne reprezentacije košarke 3x3 Sveučilišta u Zagrebu

Dva odlična srebra zlatnog sjaja za košarkaše i košarkašice 3x3 Sveučilišta u Zagrebu na UniSportHR Finalsima.

Studentice

Nakon što su naše košarkašice savladale svih do polufinala na UniSportHR Finalsima, njihova je borba tu završila porazom od Sveučilišta u Splitu. Bez obzira na poraz, srebro i dalje brojimo kao veliki uspijeh!

Pod vodstvom Zvonimira Osičana, za Sveučilište u Zagrebu su igrale: Stela Galušić, Diana Grizelj, Petra Rončević i Marija Soldo.
 

Studenti

Nakon obećavajućeg puta prema vrhu, košarkaši su u finalu nažalost doživjeli poraz također od Sveučilišta u Splitu i izborili odlično 2. mjesto na UniSportHR Finalsima.

Pod vodstvom Leonarda Mazića, za Sveučilište u Zagrebu su igrali: Fran Došen, Karlo Traživuk, Luka Sunara i Borna Dramalija.

Fran Došen:

S obzirom da smo izgubili na jednu loptu u finalu, malo je gorak okus. Ali to je takav sport i jedna lopta u većini slučajeva odlučuje kad su finale u pitanju. Zadovoljan sam što smo se izborili do finala, ali ne i s time što smo izgubili. Ovo mi je druga godina na finalsima u Poreču i mogu reći kako je organizacija izvrsna, sve se odvija na vrijeme i bez kašnjenja, čak se i neke stvari ranije odrađuju. Sve pohvale UniSport zajednici!

Čestitamo i neka vam ova srebrna medalja bude ponosna uspomena na izvanredne uspjehe na turniru!

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s natjecanja u košarci 3x3 na UniSportHR Finalsima.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave