Ekonomski fakultet - ukupni pobjednik UniSport ZG 2022./2023. sezone

Ekonomski fakultet ukupni je pobjednik UniSport ZG u 2022./2023. sezoni. Drugo mjesto zauzeo je Fakultet elektrotehnike i računarstva, dok je treće mjesto osigurao Fakultet strojarstva i brodogradnje. Promatrajući broj aktivnosti i natjecanja na kojima su sudjelovali, najaktivnijima su se pokazali Fakultet elektrotehnike i računarstva i Ekonomski fakultet, koji su bili prisutni na čak 34 natjecanja.

U završenoj eSport sezoni, u kojoj se održalo 8 natjecanja, prvo mjesto osvojili su podjelom titule prvaka Fakultet elektrotehnike i računarstva i Tehničko veleučilište u Zagrebu. Drugo mjesto zauzeo je Ekonomski fakultet, dok je treće mjesto zauzeo Fakultet strojarstva i brodogradnje.

U konkurenciji studentica prvo mjesto osvojio je Ekonomski fakultet. Drugo mjesto zauzeo je Fakultet elektrotehnike i računarstva, dok je treće mjesto osigurao Prirodoslovno-matematički fakultet.

U konkurenciji studenata prvo mjesto osvojio je Ekonomski fakultet. Drugo mjesto zauzeo je Fakultet strojarstva i brodogradnje, dok je treće mjesto osigurao Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Rekao nam je svoje dojmove dr.sc. Marko Čule (Ekonomski fakultet):

Ponosam sam, kao i moje kolegice i kolege, na sve naše studentice i studente, koji su odvojili svoje vrijeme kako bi branili boje našeg fakulteta. Također veliko hvala ide i svim voditeljima ekipa, koji su svoje slobodno vrijeme potrošili na treninge i utakmice kroz sezonu. Jednako ambiciozno ćemo nastupiti i u novoj 2023./2024. sezoni.

📱 Pogledaj ukupan poredak i aktivnost visokih učilišta.

📱 Pogledaj poredak u eSport natjecanju.

📱 Pogledaj poredak u konkurenciji studentica.

📱 Pogledaj poredak u konkurenciji studenata.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave