Otvorena UniSport ZG sezona 2023./2024.

Na Skupštini Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza, koja se održala 3. listopada, otvorena je nova UniSport ZG sezona za akademsku godinu 2023./2024.

Kako je na skupštini najavljeno i predočeno, otvorena je nova sezona uz novi Pravilnik za organizaciju i provođenje UNISPORT ZG natjecanja, Odluku izvršnog odbora za iznos kotizacija za sezonu 2023./2024. te Okviran kalendar natjecanja za sezonu 2023./2024.

Najveća promjena, u odnosu na prethodne sezone, je uvođenje dobne granice natjecatelja. Sukladno dobnoj granici koja je prethodno uvedena na međunarodnim natjecanjima te prošle godine i na državnoj razini, prateći vertikalu, ograničenje je postavljeno na 30 godina. Detaljan izračun dobne granice je objašnjen u pravilniku, a ukratko se svodi da pravo nastupa u sezoni 2023./2024. imaju oni rođeni nakon 1.1.1994., uz sve ostale uvjete koji su vrijedili i do sada.

U UniSport akreditacijskom sustavu otvorena su natjecanja u futsalu, košarci i odbojci te prijave traju do 24. listopada, a za prvo kolo, igrače/ice je potrebno dodati u sustav do 29. listopada. Ždrijeb za natjecanja će se održati 26. listopada u prijepodnevnim satima, o čemu će svi biti obaviješteni po završetku prijava na kontakte koji budu uneseni prilikom prijave. S početkom nove sezone, svi postojeći natjecatelji se trebaju prijaviti u svoje profile koje su već prethodno kreirali (ne kreiraju se novi) i ponovno provode autorizaciju studentskog statusa. Sve novo pridošle studente molim da uputite da kreiraju svoj profil kako bi mogli nastupiti na natjecanjima.

🔗 Akreditacijskom sustavu možete pristupiti ovdje.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave