Odbojkašice i odbojkaši Sveučilišta u Zagrebu osigurali mjesto na UniSport HR Finalsima 2024.

Studenti i studentice Sveučilišta u Zagrebu nastupili su na UniSportHR kvalifikacijama u odbojci te osigurali mjesto na nacionalnoj završnici UniSport HR Finals.

Studentice

Studentice Sveučilišta u Zagrebu pobjedile su odbojkašice Sveučilišta u Splitu rezultatom 2:0, a onda istim rezultatom svladale i Hrvatsko katoličko sveučilište. Potom je uslijedila utakmica protiv Sveučilišta u Puli, a onda i protiv Sveučilišta u Zadru, gdje su naše odbojkašice nastavile nizati uvjerljiv rezultat od 2:0 i tako osigurale mjesto na UniSport HR Finalsima.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s poluzavršnice za studentice.

Studenti

Odbojkaši Sveučilišta u Zagrebu su također slavili u prvom susretu protiv Sveučilišta u Splitu rezultatom 2:0. Potom su drugom uvjerljivom pobjedom identičnim rezultatom protiv Sveučilišta u Puli, kao nositelji skupine, osigurali plasman na UniSport Finals nacionalnu završnicu. 

Poručio je kapetan Mislav Lučić:

“Odigrali smo dvije utakmice protiv ekipa Splita i Pule te zabilježili dvije pobjede što je samo prvi korak u onome što je nas cilj, a to ej obrana naslova prvaka Hrvatske. Mislim da idemo prema tom cilju jako uspješno.”

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s poluzavršnice za studente.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave