U subotu odigrano drugo kolo futsal lige

Za vikend uspješno je odigrano drugo kolo futsala. Kao i prošlog i ovog vikenda sve utakmice odigrane su u dvorani Kineziološkog fakulteta.

Studenti

U skupina A studenti s Agronomskog fakulteta upisali su minimalnu pobjedu protiv Fakulteta organizacije i informatike. VERN je ovog vikenda stigao do svoje prve pobjede protiv Filozofskog fakulteta rezultatom 2:1, a istim rezultatom završila je i utakmica u kojoj su studenti s Fakulteta strojarstva i brodogradnje pobijedili ekipu s Hrvatskoj vojnog učilišta.

Skupina B donijela je nova uzbuđenja i vrlo zanimljive utakmice. U prvoj utakmici bodove su podjeili Veteriranski fakultet i Rudarsko-geološki-naftni fakultet. U drugoj utakmici Građevinski fakultet uvjerljivo je svladao Fakultet hrvatskih studija s rezultatom 3:0. Studenti Medicinskog fakultet nastavio je svoj pobjednički niz i svladao Pravni fakultet s dva gola prednosti. Zadnja utakmica B skupine ponudila je čvrstu igru i napetu do samoga kraja. Snage su odmjerili Fakultet elektrotehnike i računarstva i Prirodoslovni-matematički fakultet, utakmica je završila rezultatom 2:2.

U Skupina C Grafički fakultet s minimalnom prednošću svladao je Zagrebačku školu ekonomije i managmenta i tako upisao svoju prvu pobjedu u ovogodišnjem natjecanju. Favorizirani Kineziološki fakultet nije dopustio iznenađenje protiv Stomatološkog fakulteta, utakmica je završila 3:0. Fakultet prometnih znanosti bio je uvjerljiv protiv Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta zabivši im četiri gola.

Skupina D ponudila nam je zanimljive utakmice. Prehrambeno-biotehnološki fakultet, u tjesnoj utakmici svladali su Hrvatsko katoličko sveučilište rezultatom 2:1. Potom su usljedile dvije uvjerljive pobjede, prva Ekonomskog fakulteta protiv RIT-a, a onda potom i Geodetskog fakulteta protiv Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije. Tehničko veleučilište podjelilo je bodove s Zdravstvenim veleučilištom, a utakmica između Veleučilište Edward Bernays i Fakulteta političkih znanosti zavrišila je rezultatom 2:0.

Po završetku drugog kola, tablica izgleda ovako:

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 2. kola UniSport ZG Futsal lige za studente.

 

Studentice

U skupini A igrane su dvije utakmice. Studentice Kineziološkog fakulteta uvjerljivo su svladale studentice Ekonomskog fakulteta rezultatom 3:0. Druga utakmica u toj skupini između Grafičkog fakulteta i Zdravstvenog veleučilišta zavrišila je pobjedom nominalno gošća od 1:3.

U skupini B gledali smo dvije potpuno različite utakmice. Prva utakmica između Veterinarskog fakulteta i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta bila je napeta i vrlo gusta, nakraju studentice veterine osvajaju sva tri boda. Druga utakmica potpuno drugi film, od samog početka studentice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta pokazale su da su favoriti i to nakraju opravdali pobjedom od visokih 5:1 protiv Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

U skupini C gledali smo vrlo uzbudljivu utakmicu između Fakultet elektrotehnik i računarstva i Fakulteta prometnih znanosti. Utakmica puna golova i preokreno, no nakraju i jedni i drugi morat će se zadovoljiti bodom. U zadnjoj utakmici Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije slavio je s uvjerljivim rezultatom od 3:0 protiv studentica Fakultet strojarstva i brodogradnje.

Po završetku drugog kola, tablica izgleda ovako:

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 2. kola UniSport ZG Futsal lige za studentice.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave