Završeno i peto kolo odbojkaške lige

Ove je nedjelje, u prostorima Kineziološkog fakulteta, odigrano i peto ovosezonsko kolo UniSport Zagreb odbojkaške lige za studentice i studente.

Studenti

U ogledima skupine A za studente, Tehničko veleučilište Zagreb u tri je seta svladano od Kineziološkog fakulteta. Druga je utakmica donijela dvoboj Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Arhitektonskog fakulteta, koji je ovoga puta okončan pobjedom HKS-ovaca.

U nastavku skupine, Ekonomski fakultet porazio je Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, dok je, bez većih problema, momčad Prirodoslovno-matematičkog fakulteta slavila u dvosetnom dvoboju protiv kolega s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

Ogledi skupine B donijeli su nove tri utakmice. Građevinski fakultet glatko je izborio dva boda protiv Veterinarskog fakulteta, dok su odbojkaši Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Medicinskog fakulteta slavili protiv Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Fakulteta prometnih znanosti.

Po završetku prvog kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Peto kolo lige ovog su vikenda zaigrale i studentice:

Studentice Veleučilišta Edward Bernays u skupini A glatko su odnijele u dvoboj protiv kolegica s Tehničkog veleučilišta Zagreb, Veterinarski je fakultet, također sa sigurnih 2:0, svladaoekipu Fakulteta hrvatskih studija. Utakmica Građevinskog fakulteta protiv Fakulteta prometnih znanosti moćnom je pobjedom uvjerljivo otišla na stranu GRAD-a.

U skupini B odbojkašice Hrvatskog katoličkog sveučilišta nakon napeta dva seta uspjele su pobijediti ekipu Grafičkog fakulteta, dok je Prirodoslovno-matematički fakultet glatko porazio Agronomski.

Ogledi skupine C započeli su borbom studentica Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Filozofskog fakulteta, gdje je potonji u dva seta izvukao deblji kraj. Studenticama Arhitektonskog fakulteta, pripala je pobjeda protiv Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Farmaceutsko-biokemijski fakultet samo je 12 poena prepustio kolegicama s Fakulteta političkih znanosti, koje, nažalost, još uvijek nisu zabilježile nijednu pobjedu.

U skupini D ekipa Kineziološkog fakuleta su deklasirala je suparnice sa Zdravstvenog veleučilišta, ne prepustivši im ni poena, a Ekonomski je fakultet s 2:0 bio bolji od Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, čime je još jednom pokazao zašto je favoriziran. VERN je u ovom kolu s 2:0 očekivano pokazao osjetniju kvalitetu u odnosu na Pravni fakultet.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

Uz regularne utakmice, Varaždinski FOI je bio domaćin još dvije odbojkaške i jedne košarkaške utakmice:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave