Odigrano četvrto kolo odbojkaške lige

Ove je nedjelje, u prostorima Kineziološkog fakulteta, odigrano i četvrto ovosezonsko kolo UniSport Zagreb odbojkaške lige za studentice i studente.

Studenti

U prvoj utakmici skupine A za studente, Tehničko veleučilište Zagreb u dva je seta svladalo Grafički fakultet. Druga je utakmica donijela dvoboj Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Fakulteta organizacije i informatike, koji je, ovoga puta u triseta, okončan pobjedom FOI-ovaca.

U nastavku skupine, Kineziološki fakultet porazio je Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, dok je, bez većih problema, momčad Ekonomskog fakulteta slavila u dvosetnomdvoboju protiv kolega s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

Ogledi skupine B donijeli su nove četiri utakmice. Veterinarski fakultet izborio je dva boda protiv Arhitektonskog fakulteta, dok je pobjeda Hrvatskog katoličkog sveučilišta protiv Fakulteta strojarstva i brodogradnje iskristalizirana u trećem setu.

Okršaj studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Fakulteta prometnih znanosti, bez poteškoća otišao je u korist FER-ovaca, dok su igrači Medicinskog fakulteta, nakon napetog prvog seta, u konačnici slavili protiv kolega s Građevinskog fakulteta.

Po završetku četvrtog kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Četvrto kolo lige ovog su vikenda zaigrale i studentice:

Studentice Veleučilišta Edward Bernays u skupini A nisu imale većih problema u dvoboju s kolegicama s Medicinskogfakulteta, a ekipa Veterinarskog fakulteta, također sa sigurnih 2:0, svladala je odbojkašice Fakulteta hrvatskih studija. Ništa neizvjesniji nije bio ni meč u kojem su igračice Tehničkog veleučilišta Zagreb s lakoćom svladale kolegice s Fakulteta prometnih znanosti.

U skupini B odbojkašice Hrvatskog katoličkog sveučilištanakon napeta dva seta, ipak nisu pružile dovoljno dobar otpor Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Fakultet elektrotehnike i računarstva u tri je seta porazio Grafički fakultet, a u trosetnomnadmetavanju igračice Stomatološkog fakulteta su za dlaku rezultatski odbjegla odbojkašicama Agronomskog fakulteta.

Ogledi skupine C započeli su borbom studentica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i Fakulteta političkih znanosti, gdje su ERF-ovke protivnicama dopustile osvojiti tek devet poena. Igračice s Filozofskog fakulteta u trećem setu ipak nisu imale sreće protiv suparnica s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, dok je Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije s 2:0 bio bolji od Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

U skupini D ekipa Kineziološkog fakulteta deklasirala je onu s Pravnog, ne prepustivši joj ni poena, a isto je pošlo za rukom i Ekonomskom fakultetu u ogledu sa Zdravstvenim veleučilištem. S druge pak strane, znatno napetiji zasigurno je bio okršaj igračica s VERN-a i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, koji je na kraju raspleten u trećem setu trijumfom PBF-ovki.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave