Započele završnice eSporta u igrama LOL i CS2

Za vikend, 13. i 14. siječnja, započele su online završnice iz League of Legends i Counter Strike 2.

League of Legends

League of Legends četvrtfinala su već završena. Tehničko veleučilište u Zagrebu uvjerljivo je porazio ekipu Filozofskog fakulteta rezultatom 2:0. Jednakim rezultatom, ali uz nešto više borbe, Ekonomski fakultet izbacio je Prirodoslovno-matematički fakultet. Prošlogodišnji finalisti Fakultet elektrotehnike i računarstva i Fakultet organizacije i informatike, očekivano i uvjerljivo, izborili su polufinale pobjedama nad Stomatološkim fakultetom i Fakultetom prometnih znanosti.

Završnicu LOL-a nastavljamo u subotu, 20. siječnja, s polufinalnim susretima gdje će se u 11 sati sresti TVZ i EFZG te u 14 sati pratimo tko će postati drugi i posljednji finalist uz FER i FOI.

Counter-strike 2

U CS2 su odigrana 3 od 4 četvrtfinala. Sva odigrana četvrtfinala pružila su nam zanimljive bitke između fakulteta, najuvjerljivija je bila ekipa Fakulteta strojarstva i brodogradnje koja je pobijedila Fakultet prometnih znanosti 2:0 (13:4, 13:2), Fakultet organizacije i informatike je također s 2:0(13:3, 13:7) izbacio Agronomski fakultet, dok je pobjedu na zadnjem susretu između FER-a i Algebre odnio FER s 2:0 (13:10, 13:9).

Nedelju 21. siječnja, nastavljamo s CS2 mečevima, dan započinjemo s četvrtfinalom između TVZ-a i Građevinski fakultet, a odmah nakon njih kreće polufinalni sudar FER-a i FOI-a koji će dati sve od sebe da izbore mjesto prvog LAN finalista.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave