Završeno treće kolo futsal lige

Završilo je  i 3. kolo futsala za studente i studentice odigranog na Kineziološkom fakultetu. 

Studenti

Skupina A otvorila je dan utakmicom Fakulteta organizacije i informatike i VERN-a. Utakmica je završila 3:1 za FOI. U drugoj utakmici između Filozofskog fakulteta i Fakulteta strojarstva i brodogradnje bolji su bili studenti FSB-a, te pobijedili minimalnom razlikom 1:2. Agronomski fakultet u trećoj utakmici kao favoriti dočekali su zadnje na tablici Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Jako dobar otpor pružili su studenti Šumarstva, ali pobjedu odnosi Agronomski fakultet s velikom razlikom od 6:3.

U skupini B prva utakmica igrala se između Pravnog fakulteta i Fakultet elektrotehnike i računarstva. Spretniji su bili studenti Prava rezultatom 1:0. U drugoj, tijesnoj utakmici između Građevinskog fakulteta i Medicinskog fakulteta pobjedu odnose medicinari s 3:2. Predzadnju utakmicu skupine igrali su Rudarsko-geološko-naftni fakultet i Fakultet hrvatskih studija, gdje su studenti RGNF-a upisali prvu pobjedu ove godine. Za kraj dana čekala nas je utakmica između Arhitektonskog fakulteta i Veterinarskog fakulteta - pobjedu s dva gola razlike upisali su studenti Arhitektonskog fakulteta.

Skupina C ponudila nam je atraktivne utakmice. Prvi na teren stupili su Farmaceutsko-biokemijski fakultet i Grafički fakultet. Gledali smo vrlo napetu utakmicu koja je na kraju završila podjelom bodova. S druge strane, utakmica između Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Fakulteta prometnih znanosti prštala je od golova te je palo čak deset pogodaka. Na kraju je ipak bio bolji FKIT s rezultatom 7:3. Treća utakmica između Zagrebačke škole ekonomije i managementa i Stomatološkog fakulteta završila je rezultatom 1:2

U skupini D prvi ogled smo gledali između Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu i Veleučilišta Edward Bernays, u kojem su studenti s Bernaysa slavili 3:0. U drugoj utakmici Tehničko veleučilište u Zagrebu bilo je bolje od Ekonomskog fakulteta, dok je treća utakmica između Hrvatskog katoličkog sveučilišta i RIT-a bila napeta do samoga kraja, no ipak pobjedu odnosi RIT rezultatom 3:2.

Po završetku trećeg kola lige, tablica izgleda ovako:

 📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s 3. kola futsal lige za studente.

 

Studentice

Skupina A ponudila nam je dva susreta. U prvom susretu između Zdravstvenog veleučilišta i Ekonomskog fakulteta su sva tri boda upisale ekonomistice. Dok je druga utakmica završila uvjerljivom pobjedom Grafičkog fakulteta protiv Agronomskog fakulteta.

Skupina B završila je s dvije uvjerljive pobjede. Prvu su upisale studentice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta protiv Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. Druga tri boda otišla su studenticama s Veterinarskog fakulteta koje su igrale protiv Fakulteta organizacije i informatike.

Skupina C otvorila je dan kod studentica. Prvu utakmicu igrale su studentice Fakulteta prometnih znanosti i Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije koja je završila rezultatom 0:3. Druga utakmica bila je napeta do samog kraja, ali na kraju su ipak bolji kraj izvukle studentice Fakulteta elektrotehnike i računarstva pobjedivši 1:0 studentice Medicinskog fakulteta.

Po završetku trećeg kola lige, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave