Završeno četvrto kolo futsal lige

Odigrano je i 4. kolo futsala za studente i studentice na Kineziološkom fakultetu. 

Studenti

U skupini A u prvoj utakmici studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje nastavili su savršeni niz i pobjedom 5:0 protiv Fakultet organizacije i informatike upisali treću pobjedu u tri utakmice. Druga utakmica bila je sigurna pobjeda VERN-a protiv Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije s 3:0. U trećoj utakmici studenti Hrvatskog vojnog učilišta upisali su sva tri boda protiv Filozofskog fakulteta.

Skupina B otvorili su Fakultet hrvatskih studija i Arhitektonski fakultet. Nakon duge borbe, utakmica je završila podjelom bodova rezultatom 1:1. u drugoj utakmici Medicinski fakultet napunio je mrežu Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta s čak 7:0. Treća utakmica između Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Građevinskog fakulteta završila je 2:0. U četvrtoj utakmici, ništa manje napetoj, ostali smo bez golova u susretu između Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i Pravnog fakulteta.

U skupina C gledali smo tri utakmice. Prva utakmica i odmah ogromna razlika između Grafičkog fakulteta i Stomatološkog fakulteta. Grafičari su odnijeli sva tri boda s pobjedom od čak 6:1. Druga utakmica preslika prve, studenti Kineziološki fakultet pobijedili su 6:1 Fakultet prometnih znanosti. U zadnjem susretu za ovaj vikend igrali su Farmaceutsko-biokemijski fakultet i Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Pobjedu su odnijeli studenti FKIT-a s rezultatom 4:2.

Skupina D ponudila nam je četiri susreta. Prva između Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i RIT-a završila je 1:3. U drugoj utakmici studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu bili su bolji od studenata Hrvatskog katoličkog sveučilišta rezultatom 3:1. Isti rezultat ponovio se i u trećoj utakmici gdje su studenti Ekonomskog fakulteta bili bolji od Veleučilišta Edward Bernays. U zadnjoj utakmici ove skupine nismo vidjeli gol i tako su studenti Fakulteta političkih znanosti i Zdravstvenog veleučilišta podijelili bodove.

Po završetku 4. kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Skupina A ponudila nam je čak sedamnaest golova u dva susreta. Prvo su uvjerljive bile studentice Ekonomskog fakulteta protiv studentica Zdravstvenog veleučilišta s rezultatom 9:1, da bi potom studentice Kineziološkog fakulteta s rezultatom 6:1 pobjedile studentice Zdravstvenog veleučilišta.

U skupini B vidjeli smo samo jedan susret, između Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, utakmica je završila rezultatom 3:1

U skupini C gledali smo dva susreta. Prvo susret između Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije koji je završio bez golova. U drugoj utakmici gledali smo uvjerljive studentice Medicinskog fakulteta koje su pobijedile studentice Fakulteta strojarstva i brodogradnje rezultatom 5:1.

Po završetku 4. kola, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave