Na UniSport Finalse odlaze i rukometaši Sveučilišta u Zagrebu

Sportska dvorana Sutinska vrela je 22. i 23. siječnja bila poprište poluzavršnice UniSport HR rukometa, gdje je muška ekipa Sveučilišta u Zagrebu osigurala svoje mjesto na UniSport Finalsima 2024.

Devet uzbudljivih susreta odigrali su studenti sedam prestižnih visokih učilišta. Sveučilište u Zagrebu nalazilo se u skupini B zajedno s predstavnicima Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta VERN te Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

U prvoj utakmici, Sveučilište u Zagrebu se susrelo s gradskim rivalima, Tehničkim Veleučilištem u Zagrebu te je utakmica završena nerješenim rezultatom 20:20. 

Ali onda su rukometaši Sveučilišta u Zagrebu svladali Sveučilište u Rijeci rezultatom 30:16 i Sveučilište VERN rezultatom 24:14 te tako osigurali svoje karte za Finalse.

Završenim kvalifikacijama za studente četiri najbolje ekipe stekle su pravo nastupa na nacionalnoj završnici UniSport Finals - Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, Tehničko veleučilište u Zagrebu i Sveučilište Sjever. Vidimo se u Poreču!

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave