Odigrano šesto kolo odbojkaške lige

Ove je nedjelje, u prostorima Kineziološkog fakulteta, odigrano i šesto ovosezonsko kolo UniSport Zagreb odbojkaške lige za studentice i studente.

Studenti

U ogledima skupine A za studente, Tehničko veleučilište Zagreb u dva je napeta seta svladalo Ekonomski fakultet. Druga je utakmica donijela dvoboj Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Veterinarskog fakulteta, koji je ovoga puta okončan pobjedom HKS-ovaca.

U nastavku skupine, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije porazio je Farmaceutsko-biokemijski fakultet, dok je, nakon tri odigrana seta, momčad Prirodoslovno-matematičkog fakulteta slavila u dvoboju protiv kolega s Grafičkog fakulteta.

Ogledi skupine B donijeli su nove četiri utakmice. Građevinski fakultet glatko je izborio dva boda protiv Fakulteta prometnih znanosti, dok su odbojkaši Fakulteta elektrotehnike i računarstva slavili protiv igrača Arhitektonskog fakulteta.

U iznimno napetoj trosetnoj završnici, Fakultet strojarstva i brodogradnje nije uspio pronaći recept za pobjedu protiv kolega s Medicinskog fakulteta, a gotovo se identičan scenarij dogodio Fakultetu organizacije i informatike protiv Kineziološkog fakulteta.

Po završetku prvog kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Peto kolo lige ovog su vikenda zaigrale i studentice:

Studentice Veleučilišta Edward Bernays u skupini A glatko su odnijele u dvoboj protiv kolegica s Građevinskog fakulteta. Veterinarski je fakultet, također sa sigurnih 2:0, svladao ekipu Medicinskog fakulteta, dok je utakmica Tehničkog veleučilišta Zagreb protiv Fakulteta hrvatskih studija otišla na stranu TVZ-a.

U skupini B odbojkašice Fakulteta elektrotehnike i računarstva u dva su seta rezultatom 25:17 uspjele pobijediti ekipu Hrvatskog katoličkog sveučilišta, dok je Prirodoslovno-matematički fakultet porazio Fakultet organizacije i informatike. Isto je pošlo za loptom i studenticama Agronomskog protiv Grafičkog fakulteta.

Ogledi skupine C započeli su borbom studentica Fakulteta strojarstva i brodogradnje i Fakulteta političkih znanosti, gdje je potonji u dva seta uvjerljivo izvukao deblji kraj. Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije bio je bolji od Filozofskog fakulteta, a Arhitektonski u dva seta od Farmacutsko-biotehnološkog fakulteta.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave