Zlato i bronca za odbojkaše i odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu na UniSport Snow

Premijerno izdanje UniSportHR Snow, nacionalne završnice u zimskim sportovima, odnosno odbojke na snijegu održalo se 1. i 2. veljače na Skijalištu Platak. 

Na prvom izdanju nastupe su zabilježili studenti devet hrvatskih visokoškolskih ustanova – Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište Sjever, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Veleučilište PAR, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Zagrebačka škola ekonomije i managementa, Veleučilište Ivanić-Grad te Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

Na Platku je vladala uzbudljiva atmosfera, uz pregršt sportskih trenutaka i zabave, a i pridružili su se i brojne znatiželjnici koji su skijali na stazi pokraj. 

Nakon dva dana nadmetanja, saznali smo koji su se studenti i studentice najbolje snašli u popularnom zimskom izdanju odbojke te kome najbolje odgovara sniježna podloga. U konkurenciji studentica zlato je pripalo Sveučilištu Sjever, srebrne su odbojkašice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, a bronca ide odbojkašicama Sveučilišta u Zagrebu

S druge strane, upravo su se studenti Sveučilišta u Zagrebu popeli do najvišeg postolja u muškoj konkurenciji, srebrni su njihove kolege s Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, dok je bronca pripala Sveučilištu u Rijeci. Treba istaknuti i sve ostale natjecatelje i njihove voditelje koji su se imali hrabrosti i želje okušati u nečem novom, ostavljajući srce i dojam na terenu.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s UniSport Snow.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave