Odigrano treće kolo košarke

Ove je nedjelje, u prostorima Ekonomskog fakulteta, odigrano treće ovosezonsko kolo UniSport Zagreb košarkaške lige za studentice i studente.

Studenti

U prvoj utakmici skupine A za studente, Zdravstveno je veleučilište bez pretjeranih problema nadjačalo Tehnološki institut Rochester. Druga je grupna utakmica donijela dvoboj Grafičkog fakulteta i Fakulteta prometnih znanosti, koji je, u konačnici, okončan pobjedom potonjeg. U posljednjem okršaju Ekonomski je fakultet bez borbe odnio pobjedu nad Pravnim.

U skupini B košarkaši Medicinskog fakulteta u prvom su ogleduuvjerljivo bili bolji od Fakulteta političkih znanosti, a igrači Fakulteta hrvatskih studija Filozofski su fakultet ostavili pet poena „kratkim“. Posljednju je utakmicu skupine „odnio“ Geodetski fakultet, trijumfiravši protiv Veterinarskog fakulteta.

Za prve bodove unutar skupine C pobrinuo se Agronomski fakultet koji je, bez borbe sa Zagrebačkom školom ekonomije i menadžmenta, postao dva boda „bogatiji“. Napet se dvoboj vodio u drugoj utakmici gdje je Fakultet strojarstva i brodogradnje u tijesnoj bitki svladao Građevinski fakultet, dok je Farmaceutsko-biokemijski fakultet bio bolji od VERN-a.

Skupina D u konkurenciji studenata najprije je donijela još jedan neodigrani ogled – Fakultet organizacije i informatike nije dočekao borbu s Rudarsko-geološko-naftnim. Prirodoslovno-matematički fakultet pobijedio je Tehničko veleučilište Zagreb, dok se Fakultet elektrotehnike i računarstva uspio domoći pobjede nad Fakultetom kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Osim košarkaša, danas su na parket izašle i košarkašice:

U prvoj utakmici skupine A za studentice, ekipa Učiteljskogfakulteta rezultatski je bila dvostruko bolja od ekipe Grafičkog, dok se Medicinski fakultet namučio kako bi, u konačnici, uspio nadvladati Kineziološki. Završni dvoboj skupine okončan je pobjedom Zdravstvenog veleučilišta nad Fakultetom kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Uvjerljivim su pobjedama završeni i ogledi skupine B u kojima su Fakultet elektrotehnike i računarstva i Ekonomski fakultet, neprikosnovenom dominacijom, trijumfirali nad svojim protivnicima – Fakultetom strojarstva i brodogradnje i Veterinarskim fakultetom.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave