Ove nedjelje je odigrano peto kolo košarkaške lige

Ove je nedjelje, u prostorima Ekonomskog fakulteta, odigrano peto ovosezonsko kolo UniSport Zagreb košarkaške lige za studentice i studente.

Studenti

U prvoj utakmici skupine A za studente, Kineziološki je fakultet nadjačao Zdravstveno veleučilište, dok je druga utakmica donijela dvoboj Grafičkog i Ekonomskog fakulteta, okončanog pobjedom potonjeg. U posljednjem grupnom okršaju momčad Fakulteta prometnih znanosti sa samo tri poena prednosti izborila je pobjedu protiv kolega s Tehnološkog instituta Rochester.

U skupini B, košarkaši Stomatološkog fakulteta u prvom su ogledu bili bolji od Filozofskog fakulteta, a igrači Medicinskog fakulteta okruglom su razlikom od 10 poena nadjačali Geodetski fakultet. Posljednju je utakmicu skupine „odnio“ Veterinarski fakultet, bez borbe porazivši Fakultet hrvatskih studija.

Također bez borbe protiv Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, do prvih bodova unutar skupine C došla je ekipa Građevinskog fakulteta. Agronomski je fakultet svladao VERN, dok je Fakultet strojarstva i brodogradnje ostavio Farmaceutsko-biokemijski fakultet na razlici od 30 poena.

Skupina D u konkurenciji studenata donijela je jednu uvjerljivu pobjedu i jedan neodigran susret. Tehničko veleučilište Zagreb nije imalo znatnijih problema u borbi protiv Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije,  dok si je, bez borbe protiv Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, Fakultet elektrotehnike i računarstva osigurao nova dva boda.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Osim košarkaša, danas su na parket izašle i košarkašice:

U prvoj utakmici skupine A za studentice, ekipa Kineziološkog fakulteta s uvjerljivih 70 poena razlike deklasirala je kolegice s Grafičkog fakulteta. Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije bio je bolji od Učiteljskog, a Zdravstveno je veleučilište nadjačalo Medicinski fakultet.

U prvom ogledu skupine B, Prirodoslovno-matematički fakultet pobijedio je Veterinarski, a isto je pošlo za loptom i igračicama Fakulteta elektrotehnike i računarstva u ogledu s Ekonomskim fakultetom.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave