Završeno treće kolo rukometa

Treće kolo rukometne lige odigralo se na Kineziološkom fakultetu u subotu, 16. ožujka, u konkurenciji studenata te u nedjelju, 17. ožujka, u konkurenciji studentica. 

Studenti

Studenti Građevinskog fakulteta otvorili su 3. kolo natjecanja pobjedom protiv ekipe Geodetskog fakulteta. U drugoj utakmici skupine C Fakultet organizacije i informatike u napetoj utakmici bio je bolji od Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Unatoč slavlju ekipe iz Varaždina, skupinu prolazi Fakultet elektrotehnike i računarstva kao prvoplasirana ekipa te Građevinski fakultet.

U skupini A, najuvjerljiviju pobjedu dana ostvarila je momčad Tehničkog veleučilišta nad studentima s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. U drugom susretu iste skupine Pravni fakultet nadigrao je Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Ekipe iz skupine A koje idu u daljnju fazu natjecanja odlučit će se u utakmicama 4. i 5. kola sljedećeg vikenda. 

Skupinu B pobjedom je otvorila ekipa Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije protiv ekipe Fakulteta prometnih znanosti. Druga utakmica skupine B nije odigrana, obzirom da se ekipa Zdravstvenog veleučilišta nije okupila. Sljedeću fazu natjecanja izborili su tako Prirodoslovno matematički fakultet koji je ostao neporažen u grupnoj fazi te Fakultet šumarstva i drvne tehnologije.

U skupini D Ekonomski fakultet svladao je momčad Agronomskog fakulteta, a utakmica između Kineziološkog fakulteta i Fakulteta strojarstva i brodogradnje nije odigrana jer se studenti s Fakulteta strojarstva i brodogradnje nisu pojavili. Skupinu D prolaze tako Ekonomski fakultet sa maksimalnim brojem bodova te Kineziološki fakultet kao drugoplasirana ekipa.

 

Studentice

U skupini A u konkurenciji studentica, Kineziološki fakultet bio je uvjerljiv protiv Fakulteta elektrotehnike i računarstva, ostavši tako neporažen i nakon treće utakmice u skupini. U drugoj utakmici skupine A uzbudljivu utakmicu odigrale su studentice Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Ekipa Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta serijom 4-0 u posljednjim minutama susreta osigurala je pobjedu i upis novih bodova. U trećoj utakmici skupine A, Ekonomski fakultet bio je uvjerljiv protiv Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

U skupini B Građevinski fakultet pobijedio je ekipu Medicinskog fakulteta preuzevši tako vrh tablice B sa sve tri pobjede. Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije bio je uvjerljiv protiv ekipe Fakulteta strojarstva i brodogradnje, a posljednja utakmica skupine B nije odigrana jer se ekipa Pravnog fakulteta nije pojavila čime je izgubila pravo daljnjeg nastupa u ligi.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave