Poznati polufinalisti futsal lige

U subotu, 3. veljače, u Sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta odigrani su susreti četvrtfinala futsal lige u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Studenti

Najprije se pratio dvoboj između Geodetskog fakulteta i Fakulteta prometnih znanosti. Ekipa Geodetskog fakultetakrenula je snažno od samog početka kada u devetoj minuti postižu prvi gol. Dinamičnom i preciznom igrom ekipa Geodetskog fakulteta drugo je poluvrijeme utakmice imala pod svojom kontrolom te onemogućila igračima ekipe Fakulteta prometnih znanosti da postignu gol. Utakmica je završila pobjedom Geodetskog fakulteta rezultatom 5:1, a najprecizniji igrač utakmice bio je Toni Vučković s tri postignuta pogotka za svoju ekipu.

Druga utakmica po redu pratila se između dobro poznatog Kineziološkog fakulteta i ekipe Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Iako se u drugo poluvrijeme utakmice ušlo izjednačenjem obje ekipe, drugo je poluvrijeme ekipa Kineziološkog fakulteta izdominirala i završila utakmicu pobjedom, rezultatom 3:1. Matija Ačkar iz ekipe Kineziološkog fakulteta postigao je dva gola i time bio najprecizniji igrač ovog dvoboja.

Sljedeća utakmica vodila se između Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Medicinskog fakulteta. Prvo je poluvrijeme utakmice bilo vrlo statično te nije bilo postignutih golova kako za jednutako i za drugu ekipu. Ulaskom u drugo poluvrijeme ekipa Medicinskog fakulteta postiže pogodak, ali nedugo nakon sustižu ih protivnici Tehničkog veleučilišta kojima je pobjeda pala u ruke te utakmica završava rezultatom 3:1.

Posljednja utakmica odigrana danas bila je između Veleučilišta Edward Bernays i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Neriješen rezultat na kraju utakmice presudili su penali. Penali sa sobom donose ogrmonu napetost i uzbuđenje. Ipak više susreće imali igrači Veleučilišta Edward Bernays koji su se preciznim pogotcima (5:3) uspjeli plasirati u polufinale natjecanja.

Studentice

Prva utakmica četvrtfinala futsal lige za studentice bila je između Kineziološkog i Medicinskog fakulteta. Precizne igračice ekipe Kineziološkog fakulteta očekivano su dominirale cijelom utakmicom te su rezultatom 7:1 otišle u polufinale natjecanja.

Druga utakmica po redu bila je između Prirodoslovno matematičkog fakulteta i Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Utakmicom su izdominirale igračice Prirodoslovno matematičkog fakulteta Viktorija Tokić i Ana Filipović koje su svojim pogotcima donjele rezultat 4:1 svojoj ekipi.

Sljedeća po redu bila je utakmica između Ekonomskog fakulteta i Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Precizna i sigurna Ana Serdar iz ekipe Ekonomskog fakulteta dvjema i pogocima odveča svoju ekipu u polufinale natjecanja.

Posljednja utakmica bila je između Fakulteta organizacije iinformatike i Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. Kako i kod muških, tako i kod ženskih danas smo ponovno gledali seriju penala. Igračice Fakulteta organizacije i informatike bile su u ovom susretu preciznije te su utakmicu pobjedile rezultatom 4:1.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju futsala.

🎥 Pogledaj snimku utakmica.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave