U subotu je završeno polufinale futsal lige

U subotu, 10. veljače, u Sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta odigrani su susreti polufinala futsal lige u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prije početka utakmice, očekivanja su visoka, a pritisak je očigledan na licima igrača. Timovi su prošli kroz intenzivan proces priprema kako bi se osigurali da su spremni za izazovkoji ih čeka. Svaki igrač zna da je ulog visok, te da će svaki detalj biti ključan u određivanju ishoda.

Studenti

Prva utakmica polufinala futsal lige za studente vodila se između Geodetskog i Kineziološkog fakulteta. Igrači Geodetskog fakulteta krenuli su hrabro od prve minute s dvagola za redom. Nakon kratkog vremena ekipa Kineziološkog fakulteta ih sustiže te prvo poluvrijeme završava izjednačenjem. U drugom je poluvremenu ekipa Geodetskog fakulteta imala više sreće te Borna Abramović postiže svoj drugi pogodak kojiekipu dovodi do pobjede i odlaska u veliko finale. Utakmica je završila rezultatom 3:2.

Druga utakmica polufinala futsal lige za studente vodila se između Veleučilišta Edward Bernays i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. U prvom je poluvremenu zbog nepreciznosti golmana Tehničkog veleučilišta pao autogol koji je zasigurno motivirao ekipu Edward Bernays za nastavak utakmice. Igrači ekipe Edwars Bernays imali su utakmicu pod kontrolom. Preciznim golovima tijekom utakmice došli su i do pobjede s rezultatom 6:2.

 

Studentice

Prva utakmica polufinala futsal lige za studentice vodila se između Kineziološkog fakulteta i Fakulteta organizacije i informatike. Ekipa Kineziološkog fakulteta bila je očekivani favorit utakmice. Potvrdile su svoju kvalitetu preciznim golovima i borbenom igrom. Valja istaknuti Ana-Mariju Ćesić iz ekipe Kineiološkog fakulteta kao najprecizniju igračicu susreta. Ana-Marija je postigla četiri pogotka u utakmici, a finalni rezultat bio je 6:0.

Druga utakmica polufinala futsal lige za studentice vodila se između Ekonomskog i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Iako su borbeno došle do daleke faze natjecanja, igračice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta nisu imale sreće u ovom susretu. Ekipa Ekonomskog fakulteta izdominirala je utakmicom i pobjedila rezultatom 5:0. Ana Bartolović iz ekipe Ekonomskog fakulteta bila je najistaknutija igračica ovog susreta s dva pogotka.

🎥 Pogledaj snimke utakmica polufinala.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave