Započelo treće kolo nogometa

U utorak i četvrtak, 9. i 11. travnja, na Savici je završeno drugo i započeto treće kolo Sveučilišne nogometne lige.

U utorak su se sastali branitelji naslova Kineziološki fakultet te Geodetski fakultet u skupini C. Prvo poluvrijeme nije bilo pretjerano sadržajno, vidjeli smo tek 1 pogodak u korist KIF-a. Početkom drugog dijela GEOF izjednačuje iz jedenaesterca te ubrzo ostaje s igračem manje nakon direktnog crvenog kartona. KIF ponovno dolazi do vodstva u 57. minuti, no vrlo borbeni GEOF minute kasnije postavlja konačnih 2:2 te osigurava prolazak u playoff. 


Drugi susret bio je između Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Bernaysa u skupini D. Utakmicu je također obilježilo prvo poluvrijeme bez puno uzbuđenja, golova niti kartona. TVZ u 38. minuti dolazi do vodstva, a pred kraj utakmice Bernays dolazi do izjednačenja i konačnih 1:1. Bernays je tako osigurao prolaz dok će TVZ odmjeriti snage s Pravnim fakultetom za preostalo mjesto u playoffu.

U četvrtak su odigrani posljednji susreti u skupini A. Prirodoslovno-matematički fakultet i Fakultet strojarstva i brodogradnje su u direktnom susreti igrali za vro vjerojatno drugo mjesto u skupini što se na kraju i ispostavilo. U tom susretu spretniji je bio FSB rezultatom 1:2, a utakmicu su obilježila 3 lijepa pogodka, nekoliko izglednih prilika te 2 izravna crvena kartona za PMF. 


Fakultet elektrotehnike i računrastva je rutinskom pobjedom od 4:1 slavio nad Medicinskim fakultetom te s maksimalnim učinkom najavljuje borbu za titulu. U izrazito fair i korektnoj utakmici vidjeli smo 4 lijepa pogodka te jedan izvanredan koji je donio vodstvo FER-u od 4:0. Ekipa MEF- postigla je počasni pogodak pred kraj utakmice te se kao posljednjeplasirana ekipa u skupini oprašta od natjecanja.

Stanje na tablici je sada:

Natjecanje nastavljamo u utorak, 16. travnja, kada se u posljednjim utakmica skupina B i C sastaju Stomatološki fakultet - Ekonomski fakultet, odnosno Fakultet šumarstva i drvne tehnologije - Kineziološki fakultet.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave