Odigrano posljednje kolo grupne faze vaterpola

U utorak, 16. travnja, odigrano je peto, ujedno i posljednje kolo prije velike playoff faze vaterpola.

 

Dan je započeto utakmicom A skupine između Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije i Medicinskog fakulteta. Unatoč borbenosti, golom za golom u posljednjoj četvrtini utakmice, sreća ponovno nije išla na stranu ekipe FKIT-a. Ekipa MEF-a slavila je i ovo kolo pobjednom rezultatom 13:8, a njihov igrač Petar Vito Mamontov još jednom je dokazao svoju izvanrednu vještinu na terenu, što ga je ponovno dovelo do zaslužene nagrade za najboljeg igrača utakmice.

U drugoj utakmici skupine A pratio se susret između Kineziološkog fakulteta i Građevinskog fakulteta, dvije iznimno jake ekipe koje su u posljednjim kolima ostvarile impresivne pobjede. Uzastopnim pobjedama ekipe GRAD došao je kraj, porazom protiv ekipe KIF-a rezultatom 12:3. Ekipa KIF-a nastavila je svoj nevjerojatan niz pobjeda, prelazea prema idućojfazi “playoffa” kao favoriti, te će se od njih očekivati iznimneizvedbe i rezultati.

Posljednja i jedina utakmica skupine B koja se danas pratila bilaje između Ekonomskog fakulteta i Fakulteta elektrotehnike iračunarstva. Prisjetimo se prošlog kola, u kojem je ekipaZagrebačke škole ekonomije i menadžmenta biladiskvalificirana i time onemogučila ekipa EFZG-a u prošlom da pokažu svoje vještine na terenu. Unatoč tomu, danas se ekipaEFZG-a vratila na teren i svojim neospornim vještinamarezultatom 11:4 sigurno spremna za izazove sljedeće faze natjecanja.

Četvrtfinale možete pratiti od četvrtka, 18. travnja na Bazenu Utrina. Svim ekipama želimo sreću u njihovim nadolazećim borbama. Neka svaka ekipa pokaže svoj maksimum na terenu, a neka bolji pobjedi!

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave