I rukometašice Sveučilišta u Zagrebu osigurale mjesto na UniSportHR Finalsima

Kvalifikacijsko državno rukometno natjecanje za studentice održano je 8. i 9. travnja u Sutinskim vrelima, gdje su se natjecale ekipe četiri sveučilišta - Zagreba, Sjevera, Međimurja u Čakovcu i J.J. Strossmayera u Osijeku, za plasman na UniSport HR Finalse. Nezaustavljiva ekipa rukometašica Sveučilišta u Zagrebu, osvojila je vrh ljestvice bez ijednog poraza, te time upisala svoje ime među sudionike UniSportHR Finalsa koje će se održati u Poreču od 30. svibnja do 2. lipnja.

U prvom kolu su rukometašice Sveučilišta u Zagrebu pokazale svoju dominaciju nad Sveučilištom Sjever s rezultatom 30:13.

Zatim se prava rukometna simfonija odvijala u susretu između Sveučilišta u Zagrebu i Veleučilišta u Čakovcu, gdje su zagrebačke rukometašice ostvarile najuvjerljiviju i najveću pobjedu turnira s 38:8.

Nakon što su se snažno borile kroz turnir, ekipa Sveučilišta u Zagrebu još jednom je demonstrirala svoju nadmoć u i trećem kolu, pobijedivši Sveučilište u Osijeku sa 23:14, ostvarivši tako stopostotni učinak na turniru.

Čestitke našim upućujemo rukometašicama koje će predstavljati Sveučilište na nadolazećim UniSportHR Finalsima. Neka ih prati sreća i uspjeh u borbi za prvenstvo!

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s UniSportHR rukometne poluzavršnice.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave