KIF prvak vaterpola 2023./2024.

U četvrtak, 25. travnja, na Bazenu Utrina slijedile su poslijednje utakmice vaterpola - veliko finale i utakmica za treće mjesto.

Prvo je po rasporedu odigrana utakmica za treće mjesto između Ekonomskog fakulteta i Medicinskog fakulteta. Utakmica je započela napeto te su obje ekipe u ranim minutama stigli do izjednačenja. No, sve se to mijenja ulaskom u drugu četvrtinu utakmice. Ekipa Medicinskog fakulteta do kraja utakmice uspjela je zabiti još samo tri gola, dok je ekipa Ekonomskog fakulteta od druge četvrtine izdominirala i zasluženo uzela brončanu medalju.

Utakmica je završila rezultatom 8:4, a najistaknutiji igrač bio je iz ekipe Ekonomskog fakulteta Luka Tkalčec koji je ujedno osvojio i nagradu za najboljeg igrača natjecanja.

Na rasporedu je slijedilo veliko finale, koje se vodilo između ekipa Kineziološkog fakulteta i Građevinskog fakulteta. Ekipa Kineziološkog fakulteta poznati su favorite ovih natjecanje, iako valja napomenuti borbu ekipe Građevinskog fakulteta koji je čak do početka druge četvrtine utakmice i poveo vodstvo. Na terenu su obje ekipe su obje ekipe pokazale pravu lavovsku borbu, a nakraju pobjeda i zlato pada u ruke nezaustavljivih Kifovca te utakmica završava rezultatom 10:7.

Nagradu za najboljeg golmana natjecanja osvojio je Toma Zaninović s Građevinskog fakulteta.

Vito Cicero, igrač ekipe Kineziološkog fakulteta, često istaknut svojim sjajnim nastupima na terenu, osvojio nagradu zanajboljeg strijelca natjecanja.

📸 Pogledaj sve fotografije s vaterpolo natjecanja.

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave