Otvorene prijave za volontiranje na EUSA Combat

Povodom proslave međunarodnog dana volontera otvaramo prijave za volontiranje na najvećem natjecanju ljeta 2023. godine EUSA Combat.

EUSA Combat 2023 je skraćenica za Europsko sveučilišno natjecanje u borilačkim sportovima koje podrazumijeva 4 sporta: karate, taekwondo, judo i kickboxing. Na tom natjecanju mogu sudjelovati studenti koji predstavljaju svoja visoka učilišta i sveučilišta, naši sveučilišni reprezentativci. Natjecanje će se održati od 19. srpnja do 24. srpnja 2023. godine, a sami volonterski program počinje 10. srpnja kada će se održati završne edukacije licem u lice i upoznavanje sa borilištima i središtem studentskog života – Savom (Studentski dom Stjepan Radić, Zagreb). Neki je znaju i više nego dobro, a upravo to mjesto će postati malo sportsko selo cijele Europe, a cilj kojim se vodi Unisport ZG ekipa je da je svi upoznaju u dušu kako ju poznaju i domaći studenti.

Zato zovemo tebe u pomoć! Pomogni nam biti dobar domaćin i prijatelj jer na Savu dolazi preko 1000 studenata iz cijele Europe.

ZAŠTO VOLONTIRATI NA EUSA COMBAT 2023?

Combat 2023 je neizostavna stranica za rušenje predrasuda i svoje komfort zone. Prilika je za rad na sebi, rad na odnosu s drugim ljudima i komunikaciji, usavršavanje engleskog jezika, a najviše od svega - druženje i zabavu, kako to i priliči studentima. Na Combatu ćeš steći iskustvo rada u međunarodnom okruženju, prepoznavanje i usavršavanje vještina i talenata koje već posjeduješ, iskustvo međunarodnog eventa i mali dio onoga što studenti prožive i dožive na studentskim razmjenama diljem svijeta. A ono najvrijednije od svega toga su nova poznanstva i mnoga nova prijateljstva. Svaki volonter će dobiti volontersku uniformu, obroke u smjenama i potvrdu o volontiranju.

📝 Prijavi se za volontiranje na EUSA Combat.

🔗 Pročitajte više informacija o EUSA Combat.

Combat 2023 nije prvo natjecanje u organizaciji UniSport ZG-a, imamo nekoliko utakmica u nogama, ali ona najbitnija je bila 2019. godine kada smo organizirali prvo izdanje EUSA Combat u ovom obliku.

Pozivamo sve zainteresirane za volontiranje da nam se pridruže na ovom putovanju i ispune prijavnicu. Čekamo vas!

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave