EUG 2022 - srebro za judo reprezentaciju Sveučilišta u Zagrebu

Srebro za judo reprezentaciju Sveučilišta u Zagrebu na Europskim sveučilišnim igrama u Łódźu.

Lea Katarina Gobec sa Sveučilišta u Zagrebu u kategoriji do 78kg EUG 2022 započela je nastup pobjedom protiv Julije Gut (POL) i Migle Julije Dudenaite (LTU), dovoljno za finale u kojem ju je čekala još jedna Julija - Poljakinja Julija Jaskiewicz. Nije bilo dovoljno snage i za treću pobjedu u danu, no osvojeno srebro je ogroman uspjeh i Lei Katarini treća medalja na međunarodnim natjecanima za UniSportHR. Dvije bronce već ima s Europskih sveučilišnih igara u Coimbri 2018. te EUSA Combat prvenstva u Zagrebu 2019.

Naši judaši su bili odlični ove godine, pa tako moramo napomenuti i izborena 9. mjesta za Patrika Sumpora, Olivera Makarovića, Tina Stražu i Luciju Babić, dok je Kristian Konjevod završio na 12. mjestu, Leon Konjevod a 23., Petar Dundara je bio 33., a Karlo Krajačić 34., dok je ekipno Sveučilište u Zagrebu završilo na 14. mjestu.

Za judo reprezentaciju Sveučilišta u Zagrebu natjecali su se: Lea Katarina Gobec, Patrik Sumpor, Oliver Makarović, Tin Straža, Lucija Babić, Kristian Konjevod, Leon Konjevod, Petar Dundara i Karlo Krajačić.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s EUG natjecanja u judu.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave