Završeno 3. kolo odbojkaškog natjecanja

U nedjelju, 15. siječnja, na Kineziološkom  fakultetu odigrano je 3. kolo odbojkaškog natjecanja.

Ponovno smo zaigrali na 3 terena na Kineziološkom fakultetu te je svaka liga imala svoj teren. U 2. ligi za studentice svi susreti su bili vrlo uzbudljivi i napeti, te su nijanse odlučivale pobjednike. Za neke utakmice nam je skoro ponestalo brojeva na semaforu. Pobjede su odnijele cure sa GRF-a, VEF-a, AF-a, PBF-a, TVZ-a u dvoboju dana na tom terenu su studentice s FHS-a bile bolje od GEOF-a. 

Prva liga donijela je pobjedu Bernaysa u prvom mecu dana, studentice KIF-a tek u 3.kolu upisale prvu pobjedu, PMF i FER takoder upisale nove pobjede, a u derbiju kola studentice FBF-a bile su bolje kd studentica EFZG-a.

U muškoj konkurenciji studenti FHS-a u prvom dvoboju dana upisuju pobjedu bez izgubljenog seta, kao i mladići sa EFZG-a i PMF-a. Nakon njih na teren su izasli studenti GRF-a i FKIT-a i u najuzbudljivijem dvoboju dana su odlucivali detalji, a na kraju su spretniji i sretniji s pobjedom zavrsili studenti FKIT-a. Studenti KIF-a su na domacem terenu jedva pobijedili TVZ 2:1, a u posljednjem dvoboju dana momci s FER-a su pobijedili MEF 2:0.

Nastavljamo s natjecanjem ove subote, 22. siječnja, na Kineziološkom fakultetu.

Sve rezultate, statistike i rasporede možete pronaći na našim društvenim mrežama, webu i UniSport Digital aplikaciji.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave