U nedjelju je održano karate natjecanje

U nedjelju, 14. svibnja, održano je natjecanje u karateu.

Natjecanje je okupilo studentice i studente u Gradu Zagrebu, koji se već uveliko pripremaju za nadolazeće Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima, koje se održava u srpnju u Zagrebu.

Uz kumite borbe po kategorijama, održano je i natjecanje u katama. U konkurenciji studentica u katama prvo mjesto osvojila je Ivana Raguž, studentica Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. U konkurenciji studenata u katama prvo mjesto osvojio je Matija Relić, student Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

U borbama, u konkurenciji studentica, osvajačice su Tihana Šulek, studentica Prehrmbeno-biotehnološkog fakulteta u kategoriji -55 kg, Magdalena Kovačić, studentica Agronomskog fakulteta u kategoriji -61 kg, Ana Sinković, studentica Ekonomskog fakulteta u kategoriji -68 kg i Ivana Boromisa, studentica Fakulteta elekrotehnike i računarstva u kategoriji +68 kg.

U konkurenciji studenata, osvajači su Marin Gudelj, student Fakulteta strojarstva i brodogradnje u kategoriji -75 kg, Petar Borovac, također student Fakulteta strojarstva i brodogradnje u kategoriji -84 kg i Anton Baždarić, student Geodetskog fakulteta u kategoriji +84 kg.

U konurenciji studenata, najuspješniji je bio Fakultet strojarstva i brodogradnje, dok je u konkurenciji studentica najsupješniji bio Ekonomski fakultet.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s karate natjecanja.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave