Održan ždrijeb za UniSport ZG 2023./2024. natjecanja u futsalu, košarci i odbojci

U četvrtak, 26. listopada održan je ždrijeb za natjecanja u futsalu, košarci i odbojci za UniSport ZG 2023./2024. sezonu.

Futsal

Futsal natjecanje u konkrenciji studenata okupilo je 34 visoka učilišta, koja će biti raspoređena u četiri skupine. Natjecanje u konkreuciji studentica okupiilo je 15 visokih učilišta, koja će biti raspoređena u tri skupine. Po završetku grupne faze, najboljih 16 u konkurenciji studenata izborit će nastup u playoffu, dok će u konkurenciji studentica mjesto u playoffu izboriti najboljih 8. Natjecanje se održava u sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta.

 

Košarka

Natjecanje u košarci u konkurenciji studenata okuplo je 26 visokih učilišta, raspoređenih u četiri skupine, dok je natjecanje u konkurenciji studentica okupilo 11 visokih učilišta raspoređenih u dvije skupine. Po završetku grupne faze, najboljih 16 u konkurenciji studenata izborit će nastup u playoffu, dok će u konkurenciji studentica mjesto u playoffu izboriti najboljih 8. Natjecanje se održava u sportskoj dvorani Ekonomskog fakulteta.

 

Odbojka

Natjecanje u odbojci u konkurenciji studenata okuplo je 16 visokih učilišta, raspoređenih u dvije skupine, dok je natjecanje u konkurenciji studentica okupilo 27 visokih učilišta raspoređenih u četiri skupine. Po završetku grupne faze, najboljih 8 u konkurenciji studenata izborit će nastup u playoffu, dok će u konkurenciji studentica mjesto u playoffu izboriti najboljih 16. Natjecanje se održava u sportskoj dvorani Kineziološkog fakulteta.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave