Odigrane završnice u FC24 i Tekkenu

Za vikend 7. i 28. siječnja, odigrane su online završnice iz FC 24 i Tekken natjecanja, dok smo iz LOL-a, CS2 i Valoranta saznali tko osvaja brončane medalje.

Tekken

Subota je započela Tekken turnirom gdje se prvi put u hrvatskoj na LAN turniru igrao Tekken 8 samo dan nakon što je igra javno izašla. TVZ je pobijedio FPZ s 2:1, a VERN je bio uvjerljiv protiv GRAF s 2:0.

U dvoboju pobjednika VERN je izbacio TVZ rezultatom 3:1 u donji dio tablice gdje ga je dočekao GRAF nakon pobjede nad FPZ-om od 2:0. Najuzbudljiviji meč dana završio je 3:2 za TVZ te tako brončanu medalju stavio oko vrata predstavnika Grafičkog fakulteta. Predstavnik VERN-a nastavlja uvjerljivo te s 3:0 odnosi pobjedu i zlato dok TVZ-u pripada drugo mjesto.

 

EA Sports FC 24

Nedelja je bila ostavljena za EA Sports FC 24, VERN iznenađujući pobjeđuje FER s 2:1 dok ostala tri četvrtfinala završavaju s 2:0, FPZG pobijedio FPZ, FOI pobijedio PF te TVZ pobijedio ALG.

Polufinala nisu razočarala, FPZG teškom borbom dolazi do pobjede nad VERN-om od 2:1 dok se u drugom polufinalu FOI i TVZ bore do samog kraja te FOI odnosi pobjedu pogotkom u 93 minuti te osigurava mjesto u finalu. Treće mjesto osvaja TVZ pobjedom nad VERN-om dok zlatnu medalju kući nosi FOI koje je zasluženo pobijedio FPZG u finalu.

 

Rocket League

Rocket League odrađen je brzo, TVZ s uvjerljivih 3:0 pobjeđuje ALG, koja onda s jednako uvjerljivih 3:0 izbacuje FSB te osigurava svoje mjesto na LAN finalu gdje će čekati gubitnika između FER-a i TVZ-a u borbi za veliko finale.

 

League of Legends

League of legends disciplina donijela je susret EFZG-a i FER-a. Prvi meč odlazi na stranu EFZG-a koji je iznenadio te dobrom pripremom zaslužio pobjedu, ali FER radi promjene u svojoj ekipi te uz puno truda i borbe uzima pobjedu za pobjedom te osvaja brončanu medalju sveukupnom pobjedom od 3:1.

 

Counter-strike 2

CS2 meč za treće mjesto između FSB-a i FER-a započinje 8-0 vodstvom za FSB, ali FER se budi i nevjerojatnim povratkom kradu pobjedu iz ruku FSB-a te meč završava rezultatom 13:11. Druga mapa donosi još jedan zanimljiv meč i napetu borbu, ovog puta FSB ostaje hladne glave do kraja i svoju prednost pretvaraju u pobjedu s rezultatom 13:9. Zadnja mapa nastavlja se u istom napetom stilu, puno nepredvidljivih i zabavnih rundi, ali na posljetku FER je bolji i zasluženo osvaja broncu rezultatom 13:10.

 

Valorant

Valorant Borba za treće mjesto donosi reprizu CS2 ekipa, ali ovog puta FER s uvjerljivih i jako brzih 13:0, 13:1 i 13:1 pobjeđuje FSB i uzima zasluženu broncu.

📸 Pogledaj cijelu fotogaleriju s eSport vikenda.

🔜 3.2. i 4.2. nastavljamo s Finalima disciplina LOL, CS2, RL i Valorant.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave