Odigrano drugo kolo košarke

Ove je nedjelje, u prostorima Ekonomskog fakulteta, odigrano drugo ovosezonsko kolo UniSport Zagreb košarkaške lige za studentice i studente.

Studenti

U prvoj utakmici skupine A za studente, Fakultet prometnih znanosti uvjerljivo je nadjačao Zdravstveno veleučilište, dok je druga utakmica skupine donijela dvoboj Tehnološkog instituta Rochester i Pravnog fakulteta. Također dominantno, susret je okončan pobjedom potonjeg. Posljednji je grupni okršaj bio najnapetiji dosad – Ekonomski fakultet samo je s dva poena prednosti svladao Kineziološki, te mu time oduzeo priliku za osvajanje novih dvaju boda.

U skupini B košarkaši Filozofskog fakulteta u prvom su, doista tijesnom ogledu, bili bolji od Veterinarskog fakulteta, a igrači Fakulteta hrvatskih studija nisu imali znatnijih problema prilikom pobjede nad Fakultetom političkih znanosti. Posljednju je utakmicu skupine „odnio“ Medicinski fakultet, trijumfiravši protiv Stomatološkog fakulteta sa samo pet poena prednosti.

Za prve bodove unutar skupine C pobrinuo se VERN koji je nadjačao Zagrebačku školu ekonomije i menadžmenta. Napet se dvoboj vodio u drugoj utakmici; Građevinski je fakultet za samo tri poena „pobjegao“ Farmaceutsko-biokemijskom, dok je Fakultet strojarstva i brodogradnje deklasirao ekipu Agronomskog fakulteta.

Skupina D u konkurenciji studenata najprije je donijela ogled u kojem je Fakultet organizacije i informatike, također za tri poena, bio bolji od Tehničkog veleučilišta Zagreb. Fakultet elektrotehnike i računarstva nije imao većih problema protiv Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, dok se Rudarsko-geološko-naftni pak uspio domoći pobjede nad Fakultetom kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

 

Studentice

Osim košarkaša, danas su na parket izašle i košarkašice:

U prvoj utakmici skupine A za studentice, ekipa Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije deklasirala je Grafički fakultet, dok je Kineziološki fakultet teškom mukom izvukao dva boda protiv Zdravstvenog veleučilišta. Igračice Učiteljskogfakulteta nisu imale poteškoća pri svladavanju kolegica s Medicinskog.

Uvjerljivom je pobjedom završen i prvi ogled skupine B u kojem je Ekonomski fakultet nadvladao Fakultet strojarstva i brodogradnje. S druge pak strane, u okršaju s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom, Fakultet elektrotehnike i računarstva ipak je morao ubaciti u petu brzinu kako bi se domogao prve ovosezonske pobjede.

Po završetku kola, tablica izgleda ovako:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave