Završena grupna faza futsal lige

Ovog su vikenda u dvorani Kineziološkog fakulteta odigrana preostala kola futsal lige te je tako završila grupna faza natjecanja.

U jedinom ogledu za studentice (4. kolo), pozamašnom razlikom od čak osam pogodaka, Fakultet organizacije i informatike pobijedio je Prirodoslovno-matematički fakultet.

Međutim, upravo je momčad spomenutog fakulteta, u odigranom 7. kolu, odnijela dvoboj protiv Stomatološkog fakulteta.

Od odigranih dvoboja 8. kola, čak su tri završila rezultatom 3:0. Fakultet elektrotehnike i računarstva, Građevinski fakultet i Prirodoslovno-matematički fakultet, redom su pobijedili ekipe Veterinarskog fakulteta,  Fakulteta hrvatskih studija i Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta. Što se preostalih dvoboja tiče, Fakultet strojarstva i brodogradnje svladao je Agronomski fakultet, Geodetski je fakultet bio bolji od Hrvatskog vojnog učilišta, dok je Fakultet organizacije i informatike pobijedio Fakultet šumarstva i drvne tehnologije.

9. je kolo sigurnom pobjedom protiv Filozofskog, otvorio Geodetski fakultet. Arhitektonski fakultet pobijedio je Građevinski, dok je isto pošlo za loptom i Veterinarskom fakultetu protiv momčadi s Pravnog. Nažalost, tri su ekipe ovo kolo okončale bez pogotka; Veleučilište VERN nadjačalo je Fakultet strojarstva i brodogradnje, Prirodoslovno-matematički fakultet Fakultet hrvatskih studija, a za pobjedu protiv Medicinskog fakulteta pobrinuo se Fakultet elektrotehnike i računarstva. Ogled Agronomskog fakulteta i Hrvatskog vojnogučilišta završio je bez pobjednika.

Tako je poredak ekipa na tablici sljedeći:

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave