Maraska novi prvak Alumni Futsal lige proljeće 2023./2024.

U subotu, 25. svibnja, u dvorani Kineziološkog fakulteta, odigrana je završnica Alumni futsal lige (proljeće).

Za treće mjesto proljetne završnice vodila se borba između ekipa Fast Facts i Digital Inovation Centre. Već je u 5. minuti Luka Davidović osigurao vodstvo FSTF-u, a samo dvije minute kasnije, njegov kolega, Jakov Kolega, zabio je za prednost od 2:0. U 11. minuti DICE dolazi do prvog zgoditka trijumfom Željka Brdarića, što je ujedno i posljednji gol prije poluvremena. U drugom dijelu susreta, Kolega ponovno trese mrežu, a samo jedna minuta trebala je protivnicima da reagiraju - ovoga puta strijelac je Ledinšćak. Do prvog izjednačenja dolazi u 29. minuti kada Markić zabija za 3:3. Međutim, slavlje nije dugo trajalo; minutu, a potom i dvije nakon, Dragun i Davidović postižu još dva pogotka za FSTF. Dodijeljen je i prvi žuti karton na utakmici - prekršaj je počinio strijelac vodeće ekipe, Lovro Dragun. U nastavku utakmice, Marko Marović i Niko Jukić s konačnih 7:3 potvrđuju konačnu broncu za Fast Facts. No, tu nije kraj - po završetku ogleda, DICE-ovac Dario Markić, zbog počinjenog prekršaja dobiva izravni crveni karton, a njegov suigrač, Saša Ledinščak, žuti.

U finalu ovogodišnje proljetne sezone sastale su se ekipe KOIOS i Maraska. Već u prvoj minuti ogleda, Mario Crnčević zabija za Marasku, a taj uspjeh ponavlja i dvije minute kasnije. U 8. minuti, Josip Mališa iz redova KOIOS-a, nakon počinjenog prekršaja zadobiva prvi žuti karton na utakmici. Slijedi potpuna dominacija Maraske - Kristian Stanić, Vinko Vardić, i već upisani strijelac, Mario Crnčević, u razmjerno kratkom vremenu dovode svoju ekipu do velikih 5:0. Minutu nakon petog gola, “pada” i drugi “žuti” - Maraskin Vinko Vardić radi prekršaj u 17. minuti. Da je prvo poluvijeme bilo zaista dinamično, dokazuje i da smo, osim mnoštva golova i dva žuta kartona, vidjeli i “penal". Nakon Vardićeve sankcije, Sebastijan Bakran s “bijele točke” pogađa za KOIOS i donosi im prvi i jedini zgoditak u finalu. U drugom dijelu utakmice, ponovno zabija Vardić. KOIOS-ovac Ivan Čilić radi prekršaj i dobiva žuti karton, a Crnčević ponovno podebljava prednost Maraske. Konačnih 8:1 ovogodišnjim zlatnima u 39. minuti donio je Fran Čuljak. 

 

Individualne nagrade

Najboljim igračem lige proglašen je Jure Jakovljević (Fast Facts), najboljim igračem završnice Mario Crnčević (Maraska), najboljim strijelcem Vinko Vardić (Maraska), a najboljim golmanom Ivan Livančić (Fast Facts).

 

Najbolja petorka lige

Najbolju petorku lige čine: Ivan Livančić (Fast Facts), Dario Markić (DICE), Jure Jakovljević (Fast Facts), Miroslav Filipović (KOIOS) i Vinko Vardić (Maraska).

Hvala svima na odličnoj i napetoj sezoni, nadamo se da se vidimo i na jesen!

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju s natjecanja.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave